USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вислови голови Волиньради мала розглядати сесія?

10 Вересня 2009 17:07
Депутат Волинської обласної ради Сергій Слабенко виніс на засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинність питання про дотримання вимог чинного законодавства у заявах і висловлюваннях голови обласної ради Анатолію Грицюка як посадової особи органу місцевого самоврядування при здійсненні своїх повноважень. Про це 10 вересня йшлося під час засідання депутатської комісії Волиньради, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Зауважимо,що пан Грицюк на засідання цієї комісії не з’явився. Депутат Сергій Слабенко розповів присутнім про використання у публічних виступах голови Волиньради образ, наклепів, недостовірної та неперевіреної інформації. На підтвердження власних слів пан Слабенко озвучив уривки зі стенограм сесії. Він нагадав присутнім про існуючий регламент ведення сесії і про те, що її головуючий позбавлений права коментувати виступи обранців волинської громади, якщо він не передає обов’язки керманича сесії на котрогось із заступників. Також пан Слабенко прагне і вибачень від очільника Волиньради перед депутатським корпусом. Він додав, що тривалий час не хотівп підіймати цієї теми, проте із висловлюваннями вголос треба бути обережнішими.
 
Члени постійної депутатської комісії Волиньради зауважили, що «афоризми» пана Грицюка - не така вже й проблема, як блокування трибуни чи бійки у Верховній Раді. Це питання пан Слабенко пропонував взяти до відома та винести на розгляд сесії.
 
Проте думки обранців громади у цьому випадку розійшлися. Також була озвучена інформація, що на черговій сесії Волиньради депутати мають розглянути та прийняти чимало важливих питань. Наприклад, про підготовку до опалювального сезону. А таке питання тільки збуджує емоції обранців волинської громади. Ще лунали пропозиції відкласти розгляд цього питання до наступної комісії і сесії. Була й думка зустрітися у вузькому депутатському колі із керманичем Волиньради перед сесією й обговорити це питання. У підсумку рішення із цього питання так і не з’явилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Savur Показати IP 10 Вересня 2009 20:02
Соромно мені чесно кажучи за такого голову обласної ради. Мало того що він своїх колег не поважає, постійно коментує їх слова і звинувачує у корупції, такий собі дотепник-пустун знайшовся. Нещодавно дивився в новинах цей геній просив у людей допомогти відром картоплі волинським лікарням, а в іншому сюжеті розпинався про успіхи уряду Тимошенко, розказував що кращого прем"єра нам ніколи не мати. Висновок однозначний якщо цей прем"єр дійсно такий успішний то чого ж в лікарнях невистачає картоплі (щиро сумніваюсь що решти продуктів вдосталь), чи це тільки солодкі слова про голову партії пана Грицюка а насправді ВСЕ ПРОПАЛО, А ВОНА ДАЛІ ПРАЦЮЄ. Анатолію Петровичу то де правда, чи правильніше, картопля де?
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 09:57
Максимум голова колгоспу в радянські часи
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 10:09
Картоплю для лікарень збирають щороку. І будуть збирати і в майбутньому. Це додаткове харчування, яке йде понад норми. І немає нічого соромного, коли голова облради хоче щоб хворі харчувались краще і понаднормово. Соромно маячню в коментах писати під чисто українським ніком Savur і видавати власне невігластво за вміння думати. А Грицюку окрема подяка, що не відмовився, а пристав на пропозицію підтримати хворих мдодатковим харчуванням. Було б добре щоб і Романюк підтримав цей почин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus