USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Високопосадовець з ДПА зустрілася з волинськими платниками податків

5 Жовтня 2010 11:24
Заступник ДПА України Ірина Носачова 4 жовтня зустрілася за «круглим столом» з платниками податків та працівниками податкової служби області.
«Податківці проти необґрунтованих донарахувань внаслідок перевірок, – наголосила Ірина Носачова. – Ми прагнемо працювати з платниками податків прозоро та чесно у правовому полі. Сподіваюся, що така позиція знайде розуміння у волинських платників податків». Про це повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян.
Однак, як зауважила Носачова, якщо в окремих потужних підприємств податкова віддача не дотягує до 1-2%, то цей факт змушує податкового інспектора замислитися: чи все гаразд на підприємстві із дотриманням податкового законодавства? Як відомо, у підприємства середнього бізнесу в Україні цей показник не рідко долає десятивідсотковий бар’єр.
Конкретні зауваження до роботи волинських податкових ревізорів та пропозиції щодо виправлення ситуації зі сплатою податків несумлінними, але великими платниками податків, заступник голови ДПА України Ірина Носачова обговорила з працівниками підрозділів контрольно-перевірочної роботи області.
За словами заступника голови ДПА, принцип рівності всіх платників податків перед законом – фундаментальний у роботі податкової служби сьогодні.
«Тому наше спільне із платниками податків завдання – вивести економіку з тіньового сектора, щоб держава мала надійних партнерів, а бізнес – гарантії планування господарської діяльності на перспективу», – підкреслила Носачова.
Довідка. Податківці Волині подолали мільярдний рубіж зі збору податків до бюджетів усіх рівнів за 9 місяців цього року. Забезпечено приріст надходжень до минулого року на 10,3%. На Волині збільшення надходжень на 100 мільйонів гривень забезпечено при одночасному зменшенні переплати з податку на прибуток в 2 рази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus