USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Виявлено останки 7 людей на місці вбивства Гонгадзе

29 Березня 2011 14:30
Депутат Верховної Ради від НУНС Геннадій Москаль просить Генеральну прокуратуру повідомити, чи справді на місці поховання останків Гонгадзе виявили останки ще 7 людей.

Про це інформують Українські новини .

Москаль заодно вимагає відповісти: чи встановлено їхні особи, загинули вони природною чи насильницькою смертю, і якщо насильницькою, то чи встановлено осіб, які вбили їх, чи належать ці останки до періоду Другої світової війни.

Про це сказано в повідомленні прес-служби депутата.

Москаль направив відповідний депутатський запит на ім'я генерального прокурора Віктора Пшонки.

Парламентарій зазначив, що відповіді на ці питання допоможуть припинити інсинуації деяких політиків навколо справи про вбивство Гонгадзе.

Нагадаємо, раніше в ефірі телепередачі "Шустер-live" голова політради партії "Наша Україна", колишній голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що на місці виявлення останків Гонгадзе було також знайдено останки ще 7 людей.

Він виступив за розслідування смерті цих людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus