USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Виїзди з Луцька облаштують відеокамерами

6 Березня 2012 15:25
Для того, аби забезпечити фіксування на відео випадків порушення Правил дорожнього руху, на виїздах з обласного центру Волині встановлять камери відеоспостереження.

Про це 6 березня під час 10-ої сесії облради розповів начальник обласного УМВС Богдан Щур.

З його слів, у Луцьку - лише 5 камер спостереження, з яких можна скачувати інформацію, але найближчим часом усі виїзди з обласного центру обладнають камерами, аби фіксувати на відео порушення правил дорожнього руху.

Натомість керівник фракції «Фронт Змін» в раді Ігор Гузь поскаржився головному міліціонеру на роботу працівників ДАІ. Мовляв, вони «тиснуть» на підприємців, які перевозять людей на заходи опозиційних партій у Київ.

Щур відповів, що для перевізників існують певні технічні характеристики і процедури. «Якщо їх дотримуватися – ніхто не заважатиме», - додав він.

«Свободівець» Віталій Собко попросив прокоментувати інформацію про те, що Волинь - на першому місці в Україні по торгівлі людьми. «І ще одне запитання. Я маю інформацію, що на різдвяні свята приходять вказівки у райони відкривати нові справи, бо в ці свята - певне затишшя у злочинах», - сказав депутат.

Правоохоронець зауважив, що групу «торгівців людьми» виявили минулого місяця. «Ви ж розумієте, що Волинь – прикордонна область. Ми постійно працюємо над цим питанням», - зауважив Щур. Також, з його слів, вказівок щодо відкриття справ у святковий період не дають.

Зокрема, «біло-сердечного» обранця громади Богдана Дівнича обурили скарги мешканців Нововолинська на те, що лікарі повинні повідомляти про випадки травмування на виробництві.
«Медсестра дзвонить в міліцію, і міліціонери просять притримати хворого. І він по дві години чекає, а потім два міліціонери щось там пишуть. Це - абсурд. Правоохоронці мусять витрачати час на це. Витрачають бензин і робочий час», - розповів він.

Щур назвав цю проблему «слушною».

«Але ми не можемо нікуди дітися. Є спільний наказ Міністерства охорони здоров’я і Міністерства внутрішніх справ. Ми мусимо перевіряти всі травми, про які повідомляють як про виробничі, адже можуть під цим приховувати кримінал», - пояснив керівник волинської міліції.

Насамкінець він висловив готовність працювати з місцевими органам влади над розробкою програми, яка обмежуватиме рух підлітків у нічний час.

Тож, депутати вирішили взяти інформацію правоохоронця до уваги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 6 Березня 2012 15:38
На виїздах поставлять камери. А на в’їздах?
Васо Показати IP 6 Березня 2012 15:47
Краще вже рви викопати, щоб ніхто не в'їзджав і невиїзджав.
Лучанин Показати IP 6 Березня 2012 23:40
Спочатку поставлять, потім самі ж їх і зламають, бо на них їх же і буде видно, а треба буде якісь міри приймати ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus