USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виїзний поєдинок удома: як «Волинь» «Ниву» перемагала

27 Березня 2021 09:25
Свій поєдинок 18 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги луцька «Волинь» мала проводити на виїзді, а саме у Тернополі на стадіоні імені Романа Шухевича. Та, зважаючи на погодні умови та домовленість між командами, поєдинок відбувся на рідному для лучан стадіоні «Авангард».

Підопічні Василя Сачка на звітний поєдинок виходили у хорошому настрої після перемоги тижневої давнини над «ВПК – Агро» з рахунком 4:0. Номінальні ж господарі свій поєдинок минулого туру програли з ідентичним рахунком на виїзді «Альянсу». Розпочали лучани доволі активно і вже на 9 хвилині відкрили рахунок у матчі. Спочатку Юрій Коломоєць виходив віч-на-віч з голкіпером тернополян, але м'яч після його удару влучив у стійку та полетів на кутовий, розіграш якого завершився влучним ударом головою у виконанні Івана Цюпи.

Після пропущеного голу гравці «Ниви» намагалися взяти м'яч під свій контроль та спробувати створити бодай момент біля воріт лучан. Вдалося їм лишень заробити декілька штрафних, виконання яких жодних дивідендів підопічним Ігоря Білана не принесли. У «Волині» момент був у Коломойця, коли Юрій підхопив м'яч після обрізки господарів у центрі поля, але завдати точного удару йому не вдалося і м'яч полетів повз ворота. Вже у доданий арбітром до першого тайму час Артур Рябов на лінії штрафного майданчика обіграв одразу двох захисників «Ниви» та завдав потужного удару точно у нижній кут воріт.
У перерві наставник «Волині» провів заміну, випустивши на поле Богдана Кобзаря замість Коломойця, який зі слів тренера, провів цілий тайм «на уколах» та з болем у спині. Моментів, як таких, у команд не було, гра точилася в основному в центрі поля, хоча у «Волині» було декілька нагод збільшити перевагу. Так, на 56 хвилині автор гольової передачі на Рябова, Андрій Ляшенко обіграв на лінії штрафного майданчика голкіпера господарів, який невдало вийшов з воріт, але Андрій задалеко відпустив м'яча та не зміг як слід пробити по воротах. Натомість він відпасував на капітана Сімініна, але і йому пробити точно не вдалося. Ще за декілька хвилин голкіпер гостей зіграв уже більш надійно, тричі поспіль врятувавши команду після трьох ударів від Кобзаря, Хагназарі та Шарпара.

До закінчення гри радше «Волинь» могла збільшувати перевагу, аніж «Нива» відігратися, але напівмоменти не використали ані активний Кобзар, ані Войтіховський. Відтак, впевнена і вкрай необхідна перемога лучан, які залишаються на 5 сходинці турнірної таблиці, маючи дві гри в запасі. Наступний поєдинок «Волинь» проведе уже в найближчу середу, 31 березня. Третій поспіль поєдинок на «Авангарді» лучани зіграють проти МФК «Миколаїв», який наразі йде шостим у турнірній таблиці та відстає від «Волині» усього на 2 очка.

Богдан Приступа

Фото Олександр Зелінський









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
001 Показати IP 27 Березня 2021 09:41
ФК "Волинь" молодці. Так тримати і кожного туру перемагати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus