USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вийшла фінальна версія Opera 10

3 Вересня 2009 09:00
Норвезька компанія Opera Software випустила фінальну версію браузера Opera 10 – з елегантним інтерфейсом, що включає цілий ряд інноваційних технологій. Opera 10 доступний на 43 мовах у версіях для операційних систем Windows, Linux і Mac. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує сайт ТСН, розробники стверджують, що Opera Turbo виявиться корисною для всіх користувачів, незалежно від того, як часто і на якій швидкості вони працюють в Мережі, і що тепер у проблеми повільного інтернету є рішення, і воно абсолютно безкоштовно.
 
Серед інновацій Opera 10:
 
1. Opera Turbo – технологія компресії інформації, яка вирішує проблему повільного завантаження даних при роботі на низькошвидкісних каналах. Opera Turbo автоматично визначає швидкість передачі даних і, в разі її зниження, здатна стискати вміст веб-сторінки для більш швидкого завантаження. У лабораторних умовах технологія забезпечила прискорення до восьми разів у порівнянні з іншими браузерами.
 
2. Для Opera 10 розроблений новий інтерфейс зі зручним і логічним розташуванням меню та кнопок виклику опцій.
 
3. Opera 10 дозволяє змінювати розмір вкладок шляхом розтягування нижньої межі або за подвійним клацанням миші. Новий браузер здатний відображати мініатюри відкритих у вкладках сайтів. За замовчуванням Візуалізовані вкладки Opera 10 розміщуються вгорі екрану, але їх можна перемістити вниз або в бічні панелі, що особливо зручно при використанні широкоекранних моніторів.
 
Система перевірки правопису на основі відкритого словника Hunspell підтримує 51 мова, включаючи російську, українську і білоруську. З\'явився в новому браузері і оновлений клієнт електронної пошти. Opera Mail володіє широкими можливостями для організації листів і контактів, а також пошуку по ним.
 
Веб-розробники оцінять новітню версію програми для налагодження та оптимізації веб-сайтів Opera Dragonfly. Opera Dragonfly, доступна на 36 мовах, тепер дозволяє редагувати об\'єктні моделі документів (Document Object Model, DOM) і перевіряти HTTP-заголовки. Крім того, Opera 10 на 100% проходить тест на сумісність з веб-стандартами ACID3 і підтримує веб-шрифти для CSS3
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus