USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вийшов новий роман Оксани Забужко

7 Вересня 2009 08:46
У 5-му номері журналу «Сучасність» вийшов друком довогоочікуваний роман Оксани Забужко «Музей покинутих секретів». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як пише УНІАН, роман зачіпає тематику УПА і на його написання було витрачено близько 5 років.
Про що йдеться в цьому романі на 500 сторінках, авторка говорить так: «Події в романі охоплюють три покоління, шістдесят років української історії (від осені 1943-го до весни 2004-го), – історії, яка переважно проживалася і «йшла в землю», нікому не переказана, так що навіть члени одної родини можуть не знати один про одного – й не здогадуватися, як близько й страшно пов’язані їхні долі.
Словом, це роман про любов і смерть: про те, що зі смертю насправді ніщо не кінчається. І любов, колись насильницьки обірвана в повстанському бункері 1947-го, здатна через два покоління звести докупи двох людей, які так і не довідаються, чому їм снились однакові сни…»
В іншому інтерв’ю авторка зізнається: «Пишучи «Музей покинутих секретів», мені довелося студіювати військову справу, медицину, торгівлю антикваріатом... В архівах і бібліотеках вивчала історію УПА, брала інтерв’ю у реальних людей...»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus