USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Визначати ціну скрапленого газу для населення будуть по-новому

17 Червня 2020 21:24
Кабінет Міністрів на сьогоднішньому засіданні змінив умови визначення ціни скрапленого газу для населення.

Як повідомляє пресслужба уряду, постанова приводить механізм розрахунку стартової ціни на скраплений газ, що реалізується на спеціалізованих аукціонах, у відповідність до Закону «Про ринок природного газу».

Відтепер у формулі ціни використовуватиметься ціна природного газу для побутових споживачів станом на перше число місяця, в якому проводиться спеціалізований аукціон.

«Нововведення дасть можливість встановлювати справедливу ціну на скраплений газ для населення», – запевнили у Кабміні.

Крім того, постановою удосконалюється організація роботи аукціонного комітету з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу.

Відтепер до складу аукціонного комітету включається п’ять представників Міністерства енергетики. Персональний склад аукціонного комітету затверджується наказом Міненерго.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Червня 2020 08:25
Напевно, щоб здешевити.))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus