USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Визначено переможців Відкритого чемпіонату Луцька з волейболу

2 Березня 2021 11:02
Чотири юнацькі команди з Львівщини, Рівненщини та Волині боролися за перемогу у Відкритому чемпіонаті КДЮСШ №1 міста Луцька з волейболу серед юнаків 2006 р. н. та молодших.

Змагання відбулися 26-27 лютого в Луцьку, пише сайт Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», за підтримки якого відбувся турнір. У чемпіонаті взяли участь ДЮСШ «Соколяни» (м. Сокаль, Львівська обл.), збірна Рівненської області, Люблинецька ДЮСШ (Ковельський р-н) та Луцька КДЮСШ №1.

За результатами ігор перемогу вибороли господарі майданчика – команда Луцької КДЮСШ №1.
Підсумки змагань:

4 місце – Люблинецька ДЮСШ;

3 місце – збірна Рівненської області;

2 місце – ДЮСШ «Соколяни»;

1 місце – Луцька КДЮСШ №1.

Організатори змагань подбали, аби кожна команда отримала нагороди. Красиві кубки та медалі від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вручила заступниця голови правління Катерина Шкльода, адже дітям такі призи дуже важливі за їхні старання та наполегливість у досягненні результатів.
«Надзвичайно приємно, що на чемпіонат приїхали команди з Рівненщини і Львівщини. Дуже приємно було спостерігати за цими волейбольними баталіями. У нас талановита і сильна молодь, таких дітей треба неодмінно всіляко підтримувати, що й намагається робити Фонд Ігоря Палиці», – зазначила Катерина Шкльода.
Загалом команди продемонстрували високий рівень та технічну майстерність й уже невдовзі представлятимуть свої регіони на чемпіонаті України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus