USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Визначили найкращих футболістів року за версією ФІФА

23 Жовтня 2017 23:38
У Лондоні відбулася церемонія вручення премій The Best. Міжнародна федерація футболу нагороджувала кращих з кращих за підсумками 2017 року, повідомляє NewsOne.

Премія The Best - альтернатива легендарному "Золотому м'ячу", який тепер самостійно вручає журнал "Франс футбол", який посварився з ФІФА (більше десяти років вони вручали його спільно). Зате "федерати" нагороджують не тільки кращого гравця, а й інших номінантів. Наприклад, лауреатом "Премії Пушкаша" в 2017 році названо форвард лондонського "Арсеналу" і збірної Франції Олів'є Жиру, який забив кращий гол 2017 року.



Нагороджені були і герої інших номінацій.

Кращий тренер - Зінедін Зідан ("Реал", Мадрид, Іспанія)

Кращий тренер у жіночому футболі - Саріна Вігман (збірна Нідерландів)

Кращий воротар - Джанлуїджі Буффон ("Ювентус", Італія)

Кращі вболівальники - фанати клубу "Селтік" (Шотландія)

Приз "Чесної гри" (Fair Play Award) отримав легіонер з Того, який виступає в чеській "Збройовка", Френсіс Коне. Ось за цей вчинок: він врятував життя супернику прямо на футбольному полі:

Краща футболістка - Ліеке Мартенс (збірна Нідерландів)

Команда року: Джанлуїджі Буффон ("Ювентус") - Дані Алвес ("Ювентус"/"ПСЖ"), Леонардо Бонуччі ("Ювентус"/"Мілан"), Серхіо Рамос, Марселу - Лука Модріч, Тоні Кроос (всі - "Реал"), Андрес Іньєста - Ліонель Мессі (обидва - "Барселона"), Кріштіану Роналду ("Реал"), Неймар ("Барселона"/"ПСЖ").

Нарешті, назвали і кращого футболіста світу 2017 року (знову ж таки, за версією ФІФА). На цей титул претендували Кріштіану Роналду ("Реал" Мадрид і збірна Португалії), Лео Мессі ("Барселона" і збірна Аргентини) і Неймар ("Барселона", "Парі Сен-Жермен" і збірна Бразилії). Фаворитом вважався Роналду. Він і переміг!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus