USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Визначились з гуртами-учасниками Бандерштату

3 Липня 2012 15:27
Організатори «Бандерштату» визначились із переліком виконавців, які виступатимуть на сцені фестивалю.

Про це повідомили у прес-службі фесту.

Так, як вже повідомляли «ВН», хедлайнером заходу стане український хіп-хоп гурт «Танок на Майдані Конго». Також на головній сцені фесту виступатимуть «Kozak System» (екс-«Гайдамаки) – хедлайнери 2-го дня.

Основними гостями 1-го дня стануть «Кому вниз». Також 3 серпня на сцені фестивалю виступлять кияни O.Torvald та Веремій, рівняни Брем Стокер, львів’яни R I Z U P S та Механічний Апельсин.

4 серпня для часників фестивалю заспівають Оратанія зі Львова, Алоїзій Карамболь з Тернополя, Орест Лютий з Києва, Akute з Білорусі, Фіолет та Ріплей з Луцька.

В останній день фестивалю на сцені виступлять Тінь Сонця (Київ), Серцевий Напад (Чернівці), SWEETLO (Київ), Безодня (Хмельницький), Де Сенс (Львів).

Нагадаємо, офіційній групі «Бандерштату» в соціальній мережі «ВКонтакті» все ще триває голосування. За його результатами оргкомітет визначить ще 4 виконавців, які виступатимуть на фестивалі справжнього українського духу.

Цьогорічний «Бандерштат» відбуватиметься у Луцьку 3-5 cерпня. Фестиваль присвячений 70-літтю створення Української Повстанської Армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus