USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вже сьогодні: волинян запрошують на зустріч з Володимиром Лисом

24 Лютого 2016 12:49
Авторська зустріч із коасиком української літератури Володимиром Лисом відбудеться у середу, 24 лютого, в Книгарні “Є”.

Усіх читачів запрошують до обговорення його книг. Зустріч розпочинається о 17:00.

Книгарня “Є” запрошує на розмову із найпопулярнішим волинським автором Володимиром Лисом. Його романи із захватом читають по всій Україні, книги витримали по кілька перевидань і розходяться величезними тиражами, - повідомляють організатори.

Роман «Століття Якова» отримав одну із найпрестижніших премій – «Коронацію слова».

А Волинський академічний музично-драматичний театр зробив театральну постановку за мотивами цієї книги. Улюбленими текстами читачів є також: «Маска», «Соло для Соломії», «Країна гіркої ніжності» та інші.

Зі слів письменника, у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» готується до видання ще один твір. Що ж це за роман зможете довідатися на зустрічі із Володимиром Лисом сьогодні, у Книгарні «Є».

Адреса: Книгарня «Є», Луцьк, вулиця Лесі Українки, 30. Модератор – Ольга Ляснюк.

Вхід – вільний.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, телеканал "1+1" запускає лінійку спеціальних телевізійних проектів, присвячених новітній історії України. Теканал розпочав виробництво 4-серійної костюмованої історичної драми "Століття Якова", за мотивами однойменного роману-лауреата престижної премії "Коронація слова" українського письменника Володимира Лиса.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus