USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вже завтра: у Луцьку – нічний перегляд оскароносного фільму

12 Березня 2016 14:39
Lutsk Night Cinema організовує своєрідний захід-кіноперегляд, під час якого пропонують переглянути оскароносну стрічку «Hugo. Хранитель часу».

Вже цієї неділі, 13 березня, о 20:00 у комплексі здоров’я та краси «Diamond» (проспект Волі, 31) стартуватиме ХХ-й ювілейний кінопоказ, - повідомляють організатори.

На кіноперегляді будуть не тільки звичні конкурси та перегляд кінострічки, але й – інформативні лекції. Цього вечора будуть чимало про кінематограф. Захід триватиме близько 2-3 годин.

Особливо, зазначають організатори, запрошуються ті глядачі, які вже давно знайомі із проектом і хочуть пригадати те, яким він був раніше.

Вечір проходитиме під гаслом: «Не просто кіноперегляд, але й вечір історії кіно».

Вхід – вільний, проте впроваджено систему попередньої реєстрації.

Отож, зареєстровані учасники, підтвердивши свою участь, потрапляють на захід відповідно до сформованого списку.

Команда Lutsk Night Cinema пропонує глядачам прийти у тематичному одязі, відповідно до самостійно обраної кіноепохи. Проте обов'язкового дрес-коду не впроваджено.

«Учасникам гарантується відмінний настрій, тепла атмосфера, нові знання та ще багато чого. Не забуваймо брати із собою термоси із чаєм, покривала та все, що необхідно для вашого комфорту, окрім алкогольних напоїв та інших заборонених речовин та речей. Також на заході діятимуть правила, запроваджені раніше (їх можна знайти у спільноті Lutsk Night Cinema).

Деталі та новини шукайте на сторінках Lutsk Night Cinema у мережах Вконтакті та Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus