USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Я буду балотуватися по 23 округу», – Ірина Констанкевич

30 Травня 2019 10:51
Нещодавно під час робочого візиту до Маневицького району народний депутат Ірина Констанкевич у приміщенні колківської школи зустрілася з місцевою громадою. Місцеві жителі під час зустрічі з нардепом найперше цікавилися розпуском парламенту та майбутніми парламентськими виборами та чи матимуть вони знову можливість проголосувати за Ірину Констанкевич.

Нардеп розповіла, що не голосувала за скасування мажоритарки, адже переконана, що кожен депутат повинен звітувати перед виборцями, йдеться на сайті Ірини Констанкевич.

«Я буду балотуватися по 23 округу, бо ви стали мені рідними, а ваші проблеми стали нашими спільними. Нам вдалося багато зробити разом, початі справи потребують продовження», – зауважила Ірина Констанкевич.

В свою чергу колківчани запевнили Ірину Констанкевич у своїй підтримці, бо переконані, що разом із народним депутатом їм вдасться зробити ще більше.

Опісля нардеп оглянула приміщення місцевої школи та зауважила, що робота колективу заслуговує на повагу, адже нещодавно тут відкрили музей, готують відкриття картинної галереї та інклюзивного класу, належне забезпечення мають і школярі, які навчаються за програмою нової української школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мещанин Показати IP 31 Травня 2019 07:50
Молодцы то не Чорниж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus