USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Я готова стояти разом з людьми, – волинський нардеп про перекриття дороги

28 Травня 2019 16:18
27 травня мешканці Седлища Любешівського району вийшли знову на протест. Селяни блокують дорогу на переході. У руках протестувальники тримають плакати з написами: «Де наші 5000000 на дорогу?», «Європейській країні – європейські дороги!», «Ми хочемо, щоб нас почули!», «Вимагаємо відремонтувати нам дороги!».

Народний депутат Ірина Констанкевичобурена бездіяльністю чиновників, адже сама неодноразово зверталася із депутатськими запитами, однак влада вперто ігнорує ці проблеми, йдеться на сайті нардепа.

«Люди доведені до відчаю, і оця ситуація з перекриттям траси – це та крапля, яка переповнила чашу терпіння. Насправді дорога, про яку йдеться і та, що сполучає Камінь-Каширський- Седлище і Р-14 дуже погана. Були звернення від людей , а також мої звернення як народного депутата,однак влада ці проблеми ігнорувала. Люди вийшли на дорогу, бо їм вже не сила терпіти і таких ситуацій на Волині може бути чимало», - зауважила в ефірі ТРК «Аверс» народний депутат Ірина Констанкевич.

Парламентар переконана, що люди вже давно не вірять порожнім обіцянкам.

«Я на боці людей, готова разом з ними стояти на цій дорозі і відстоювати їх інтереси. Волинським чиновникам потрібно піднятися зі свого м’якого крісла і їхати до Києва аби вирішувати питання області, а не заколисувати себе і сподіватися, що Волинь така терпляча, треба за своїх людей дбати», - констатувала нардеп.

Нагадаємо, 20 та 21 травня, мешканці села Пнівного перекривали дорогу від Седлища до Каменя-Каширського, вимагаючи в такий спосіб ремонту аварійного шляху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 29 Травня 2019 11:04
Іра, вдома в себе дорогу перекривай, не роби незручностей іншим людям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus