USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Я готова взяти на себе відповідальність за долю України - Ольга Богомолець

18 Травня 2014 19:56
Є чотири кроки, аби в Україні зміни на краще відбулися негайно. Про це розповіла Ольга Богомолець під час зустрічі з волинянами у Луцьку.

Круглий стіл «Майбутнє України» за участю жінки-кандидата на пост Президента України Ольги Богомолець, громадських діячів, науковців, підприємців та ЗМІ відбувся у «Волинь Медіа» сьогодні, 18-го травня.

Зазначимо, Ольга Богомолець є громадським діячем, автором понад 70 наукових праць і 9 патентів на винаходи у сфері лікування шкірних захворювань, Заслуженим лікарем України, меценатом та поетом.

Отож, Ольга Богомолець вважає, що найперше потрібно зробити доступним інтернет у кожній родині та навчити ним користуватися різні покоління. Згідно з її баченням, далі можна буде напрацювати механізми онлайн освіти й онлайн-консультації лікарів, які будуть працювати на високому рівні. Тоді завдяки інтернету зробити механізм, аби люди могли висловлювати свою довіру чи недовіру до політиків, чиновників, та механізм їх звільнення із зайнятих крісел.

Нагадаємо, про те, що громадянам хочуть надати право відкликати обраних депутатів різних рівнів та звільняти недобросовісних чиновників уже думають на Волині.

«Наприклад, в Естонії, якщо рейтинг недовіри до чиновника чи політика понад 60%, його звільняють», - говорить Ольга Богомолець.

З її слів, для цього необхідно наповнити бюджет завдяки реформам агропромислового комплексу й туристичної сфери. Стосовно АПК, передбачається дворічний план розвитку, акцент ставиться на екологічно чисту продукцію та широке впровадження альтернативних видів енергії. Щодо туристичної галузі, говорить Ольга Богомолець, то зараз вона працює лише на 30%, тому вона готова її розвивати, аби були значні надходження в бюджет. Для цього політик готова розробити проекти, щоб дороги в Україні були європейського рівня.

Опісля жінка-кандидат на пост Президента України відповідала на питання.

- Що ви думаєте про податкову систему в Україні?

-Необхідно зменшити податки для малого і середнього бізнесу, завдяки чому добитися, аби вони становили 60% бізнесу в державі, що гарантує стабільність економічного розвитку. Для тих, хто користується державними надрами, потрібно збільшувати податки.

-Щодо вашої пропозиції запровадити страхову медицину, як Ви це бачите?

-Це можливо, однак, лише після подолання корупції у сфері медицини й її реформування. Успішно це здійснили впродовж 5 років у Сінгапурі, коли зробили лікарів акціонерами лікарні, відповідно, вони мають право перепрофільовувати ліжка згідно з потребами. Також в одній лікарні створюють соціальну медицину й сервіс з великими телевізорами для заможних, однак, операційні, фахівці лишаються ті самі.

-Як ЗМІ повинні розвиватися?

-Це одне з найбільш болісних питань. Адже на Сході Україні було суцільне викривлення інформації. ЗМІ належать олігархам чи владі. Нам потрібно створювати громадські канали.

-Ви відмовилися бути Міністром охорони здоров’я. Чому?

-Це відбувалося наступним чином: в Уряді почали обговорення й винесли пропозицію щодо моєї кандидатури. Я сказала, що готова, й оголосила вимоги. По-перше, це мав відбутися незалежний аудит Міністерства охорони здоров’я, розкриття корупційних схем і притягнення до відповідальності винних, друге – децентралізація коштів, введення електронних систем закупівель, щоб було видно, де Мінздрав, і що в кого купує. Після моїх вимог, на другий день, Уряд сказав, що я відмовилася.

-Як можна стабілізувати ситуацію на сході?

-Я була на Сході, спілкувалася із сепаратистами, вони хочуть говорити, але не з владою. Звісно, там є прошарок людей, які не хочуть ні з ким говорити, є бандити-мародери. Там суспільство розсипане. Є люди, які мають багато точок зору, вони вважають, що їх не чує влада з Києва. Через дезінформацію люди думають, що як тільки Україна піде у ЄС, то вони втратять роботу, вони налякані владою. З ними потрібно говорити й давати бачення того, що буде далі. Ми це робимо вже. Безперечно, наш вектор європейський, але цінності українські попри все. От, наприклад, пенсійний вік ми маємо підняти, однак, перш ніж це робити, нам треба мати такий же рівень життя, як у Європі. Адже, якщо людина не доживає до пенсії, то це суперечить інтересам суспільства.

Також сьогодні була ще одна зустріч з кандидатом на пост Президента України, де лучани більше години ставили питання Ользі Богомолець на Театральному майдані Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Отож Показати IP 18 Травня 2014 20:32
На фото не бачу жодного журналіста. Так якась масовка. Відбувалівка. А людина повірила, відкривала цім невідомим особам свою душу.
Оленю Показати IP 18 Травня 2014 20:50
Бо ти Іванко не знаєш журналістів, які на фото, все просто!
Титушко Показати IP 18 Травня 2014 22:55
Одни ж/д где ж украинцы.
лпдмуа а простише и Показати IP 18 Травня 2014 23:46
ще одна мата-харі
Лучанин Показати IP 19 Травня 2014 02:23
Як всі гарно співають коли в кандидатах, а як приходять то всі ведуть до Європи, тільки через букву "Ж" виходить! Саме європейський вектор і призвів до війни в країні. Невже в нас немає розумних людей, які б спочатку привели країну до європейських стандартів в культурній, економічній, правовій сфері, а вже потім думали потрібен нам той ЄС чи ні. Безвізовий режим - абсолютно інше питання і воно не залежить ні від асоціацій ні від вступів. От хто мені таке пообіцяє та ще й буде здатний це виконати, за того і буду голосувати.
Піду в президенти до Лучанин Показати IP 19 Травня 2014 11:06
Гаслом буде "В Європу через Ж"
Анонім Показати IP 19 Травня 2014 02:30
А Богомолець не казала чому вона вимагала скрити злочини які відбувалися в КМДА під час майдану? Так, можливо, заради мети вилікувати за кордоном тих хто постраждав на майдані, але це є теж злочин і дивлячись на те що вона лікар - людина яка повинна допомагати всім людям, є невиправданим. Чому вона присвоїла тільки собі "всю славу" лікарів майдану, адже там вона була не одна? Ці питання їй треба було задавати, бо на інші є відповіді - інтернет рулить!
До лучанина Показати IP 19 Травня 2014 05:35
Війна розпочалася не через європейський вектор а за український газ. Самі великі запаси сланцевого газу в Донецькій обл. Керує фірмою по розробці цього газу синок Байдена (от в америці і немає корупції та родинних угрупувань). Ось за що гинуть наші діти, щоб американці продавали нам наш же газ. Чого бідні бо дурні.
лпдмуа а простише и до До лучанина Показати IP 19 Травня 2014 07:45
а коли були розумні? все під паном а це вже по Дарвіну -?
Виборець Показати IP 19 Травня 2014 08:28
Лізе всяка ......... в Президенти ніби це постояти на базарі за прилавком. Ось так і живемо , тому що обираємо таку срань. Медсестра , яка перемотала ногу на майдані, Ляшко, якому вила потрібно засадити держаком в одне місце. шофер, сторож злодій(ка) і т. д. Україні потрібні люди, які проявили себе в бізнесі, економіці. Які на ділі проявили себе. Але ,якщо в цих кандидатів є прихильники то потрібно лікувати суспільство.
лучанка Показати IP 19 Травня 2014 09:00
Надзвичайно приємна, проте досить амбітна Ольга Богомолець. На запитання щодо економічного розвитку країни, поточної політичної ситуації( відповіді були дуже дуже розмитими. Чітко і зрозуміло доносила лише питання медичні. Ще не час ставати Президентом.
Патріотка Показати IP 19 Травня 2014 09:35
А я щиро вірю, що все вийде у п. Ольги і ми отримаємо найкращого президента!
лпдмуа а простише и Показати IP 19 Травня 2014 11:27
комніть торохи глибше-? і самі побачити що то профура на якій нема де печатки ставити : а ще поцікавтись хто фінасуе ту курв-гу
Анонім Показати IP 20 Травня 2014 21:33
Навчись грамотно писати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus