USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Я люблю Павлівку»: у волинському селі встановили туристичну родзинку

30 Липня 2018 20:46
У центрі Павлівської об’єднаної громади з'явилась туристична родзинка - інсталяція «Я ♥ Павлівку».

Відкрили її 28 липня за участю народного депутата Ігоря Гузя, інформує Район.Іваничі.

Відтепер всі охочі можуть милуватися та сфотографуватися біля інсталяції.

Парламентар під час урочистостей з нагоди дня громади вручив Грамоту Верховної Ради України заступнику голови Іваничівської районної організації ветеранів АТО Волинської області Сергію Фітю, а також - подяки активним мешканцям громади.

«Для мене особисто, з 12 ОТГ виборчого округу Павлівська громада - найбільш рідна. Можливо тому, що Андрій Сапожник два роки працював моїм помічником і ми підтримували його на посаду голови громади. Цього року в нас з Андрієм Сапожником є багато класних проектів, наприклад, дитячий садок в Топилищах і багато інших, які ми зможемо спільно реалізувати саме для вас. Бажаю всім оптимізму та віри», - звернувся нардеп до місцевих жителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Липня 2018 00:24
Невже в Павлівці є озеро для Гузя?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus