USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я маю вольовий характер», – кандидатка в заступники мера Луцька

22 Серпня 2019 11:05
На посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів рекомендовано призначити Ірину Чебелюк.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Керівниця відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима повідомила, що в міськраді посада заступника міського голови – вакантна, після звільнення Олександра Рачкова.

Ірина Чебелюк – член виконкому, юрист за фахом, бере участь у роботі багатьох комісій міськради.

У разі обрання її на посаду заступника Ірина Чебелюк координуватиме низку напрямків діяльності виконавчих органів, зокрема питання соціальних служб, архітектури та будівництва тощо.

Члени комісії поцікавилися, чи готова Ірина Чебелюк пропрацювати заступником міського голови недовгий час до виборів у Луцьку.

«Я маю досить великий досвід юридичної роботи і як кожен житель міста маю власні погляди на його розвиток. Я маю вольовий характер, тобто не боюся труднощів. Тому не зважаючи на те, чи довго, чи не дуже буду заступником, налаштована працювати. Усвідомлюю те, що низку питань мені потрібно буде ще вивчити і доопрацювати. Готова це зробити в найближчий термін», – зазначила Ірина Чебелюк. Та наголосила, що на посаді працюватиме виключно в рамках чинного законодавства.

Депутат Тарас Шляхтич зазначив, що вважає, що це кадрове питання є надважливим для Луцька. «Я побачив кандидатуру і готовий співпрацювати», – сказав він.

Своєю чергою, депутат, радник міського голови Ігор Поліщук звернув увагу на те, що депутати взагалі не повинні призначати заступників міського голови, адже у випадку не затвердження кандидатур у місті може виникнути колапс.

Остаточне рішення про ймовірне призначення Ірини Чебелюк на посаду заступника міського голови буде прийнято на черговій сесії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лілія Показати IP 22 Серпня 2019 12:11
А чим негативним позначилась в житті міста відсутність заступника протягом такого досить тривалого терміну.. Особисто проти Чебелюк нічого не маю проти, але кількість чиновників в місті зашкалює.
Глаз божий Показати IP 22 Серпня 2019 14:19
Характер, доцю, то не визначальне. І, тим більше, не бажання бути заступником. Головне - знання, фах, професіоналізм, досвід, ерудиція, інтелект, авторитет, порядність, патріотизм, відповідальність, знання правил етикету, дотримання дрес-коду, ораторське мистецтво, незаангажованість, невдоволення досягнутим результатом, наявність дедуктивного складу ума, прививки від брехні, хабарів, спокуси, мавпування, рівновіддаленіть від політиків, повага до людей і т. д. і т. п. Закрий собою оту матрицю, помнож на два кількість озвучених тут якостей, перевяжи руку червоною ниткою від зурочення і тоді погоджуйся ! Але попередньо добряче повагайся і все зваж ! І затям, що в першій половині життя ти працюєш на свій імідж, а в другій - імідж працює на тебе !
вася Показати IP 28 Серпня 2019 13:54
Міського голови немає, а заступник є. Парадокс!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus