USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Я на цю путівку збирав 3 роки»: неадекватного туриста зняли з літака у Борисполі. Відео

20 Січня 2020 15:12
У пункті пропуску «Бориспіль» трапився інцидент із жителем Київщини, який мав летіти рейсом до Шарм-ель-Шейху.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Так, напередодні польоту чоловік вживав алкоголь в одному із закладів харчування у терміналі аеропорту. Через неадекватну поведінку працівники авіакомпанії-перевізника зняли громадянина з борту.

«Коли чолов’яга прибув до прикордонників і зрозумів, що він вже нікуди не летить, а його сім’я залишилися на борту літака, то почав нецензурно лаятись, кидатись паспортом та перечити законним вимогам охоронців кордону.

Прикордонники відділу «Бориспіль» довго намагались заспокоїти чоловіка та пояснити, що подібна поведінка неприпустима ні на борту літака, ні на території пункту пропуску. Однак сприймати інформацію та переглянути норми своєї поведінки горе-пасажир аж ніяк не хотів. Після невдалих спроб втихомирити горе-туриста, охоронці кордону були змушені затримати громадянина та притягнути до адміністративної відповідальності», – йдеться у повідомленні.

Тепер чоловіку доведеться їхати до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus