USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волиняни виграли «бронзу» на литовських туристичних змаганнях

25 Червня 2015 09:00
Збірна команда волинської області з пішохідного туризму здобула бронзові нагороди на міжнародних змаганнях в литовському місті Канаус.

У змаганнях взяли участь спортсмени з Литви, Латвії та України. Інструктор з туризму лучанин Олександр Оришко розповів, що триденна програма турніру була насичена цікавими естафетами та конкурсами. Учасники змагалися в трьох номінаціях: подолання дистанцій особистої та командної туристичної «смуги перешкод», а також туристично-пішохідне ралі.

В особистому заліку з техніки туризму волинянин Дмитро Тимощук здобув третє місце. У подолані туристичної дистанції «смуга перешкод» збірна команда волинського краю теж показала третій результат. А на туристично-пішохідному ралі волиняни фінішували другими. Зауважимо, на водній і велосипедній ділянках наша збірна не мала рівних. У загальному заліку волинська команда здобула бронзові нагороди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗЛІТ-ЗМАГАННЯ З ТУРИЗМУ: ЩО ДОВЕЛОСЯ ДОЛАТИ ВОЛИНСЬКИМ ШКОЛЯРАМ

Також на литовських стартах організували змагання з нічого орієнтування. У цій дисципліні волиняни зарекомендували себе напрочуд добре. Перше місце серед дорослих здобув Олександр Оришко, тренер команди, а третє місце серед юніорів виборов Дмитро Тимощук. Після змагань для гостей провели екскурсію.

«Діти люблять туризм, бо тут вони стають самостійними. Вони живуть у польових умовах, самі без батьків готують собі їсти, – поділився Оришко. – У змагальному процесі кожен може проявити себе різносторонньо. Комусь більше до вподоби походи, хтось цікавиться спортивним орієнтуванням. Туризм – це активний спортивний відпочинок».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus