USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Я народився в Україні»: всеукраїнський конкурс дитячих малюнків

25 Червня 2015 08:30
Конкурс дитячих малюнків до Дня Незалежності – «Я народився в Україні» оголосив благодійний фонд «Національне відродження», – повідомляє прес-служба організації.

Прийом робіт на конкурс та голосування триватиме до 24 серпня 2015 року. Оголошення результатів конкурсу та урочисте вручення подарунків переможцям відбудеться протягом тижня після завершення конкурсу.

«Усі роботи будуть опубліковані на сайті фонду. Маленькі автори найкращих малюнків отримають цінні подарунки. Наш фонд регулярно проводить мистецькі акції, цього разі у фокусі – талановиті малюки. Вони власноруч зможуть допомогти своїм одноліткам, які постраждали внаслідок трагічних подій на Сході України», – розповідає президент благодійного фонду «Національне відродження» Інна Москаленко.

Конкурс розрахований на дітей від 4 до 16 років. Головний переможець конкурсу малюнків від фонду «Національне відродження» отримає путівку у табір «Фрістайл» під Києвом або в Карпатах. Для інших учасників передбачені цінні подарунки – яскраві набори для творчості та багато цікавих сюрпризів.

За результатами голосування інтернет-користувачів до 24 серпня будуть відібрані 10 найкращих робіт. Саме серед авторів цих малюнків конкурснежурі визначатиме щасливого переможця. До складу конкурсного журі ввійдуть відомі українські художники – Матвій Вайсберг, Олексій Белюсенко, Ірина Єремеєва та інші митці, а також артисти та представники влади, які опікуються дитячими проблемами.

Для участі у конкурсі батьки маленьких митців повинні сплатити реєстраційний внесок у розмірі 50 гривень за кожен малюнок. Усі грошові внески учасників благодійний фонд «Національне відродження» спрямує на потреби малюків, які перебувають у таборі «Лісова застава» поблизу Києва. Його мешканці – це діти з Донецької та Луганської областей та малюки, чиї батьки знаходяться в зоні проведення АТО. Детальніше про умови участі та голосування читайте на сайті фонду в розділі «Конкурс малюнків».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mik (галицька миша) Показати IP 25 Червня 2015 08:43
Засмутила одна рiч: реєстрацiйний "податок", 50 грн з кожного малюнку. А що робити зовсiм зубожiлим батькам? Талантовитi дiти у зовсiм бiдних родинах теж народжуються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus