USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Я не знаю, що Саакашвілі робить в Україні», - Порошенко

23 Червня 2017 08:29
Україна не має наміру проводити будь-які розслідування щодо колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Про це заявив президент України Петро Порошенко в Брюсселі 22 червня, відповідаючи на питання журналістів про те, чи має намір Україна проводити розслідування діяльності Саакашвілі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я не маю наміру з ким-небудь розслідувати діяльність українських громадян. Це перше. І друге - я не сприймаю ідею давати оцінку діяльності Саакашвілі в моїй країні, оскільки я його запросив допомогти мені впроваджувати реформи в Одеській області", - сказав Порошенко.

"Я абсолютно не знаю, що робить пан Саакашвілі в Україні, тому що він був запрошений допомагати мені, але, на жаль, результати ви бачите. І він нічого не зробив із того, що було важливо", - підсумував український лідер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 23 Червня 2017 08:50
"Я абсолютно не знаю, що робить пан Саакашвілі в Україні, тому що він був запрошений допомагати мені, але, на жаль, результати ви бачите. І він нічого не зробив із того, що було важливо", - підсумував український лідер. ________________________________________________________________________________ З Н А Й Д И Р І З Н И Ц Ю _________________________________________________________________________________ "Я абсолютно не знаю, що робить пан Порошенко в Україні, тому що він був запрошений допомагати мені, але, на жаль, результати ви бачите. І він нічого не зробив із того, що було важливо", - підсумував український народ,
Петро Показати IP 23 Червня 2017 08:53
А я не знаю що робить Попрошенко в Україні, які Конституційні функції виконує? Чи не сам, своєю "шоколапкою" дав Саакашвілі Українське громадянство?
Петро Показати IP 23 Червня 2017 09:05
Як вам:" В моїй країні"? Майже "мої раби"! Це генномодифіковане шоколадне створіння "не спутало свою шерсть з державною"? (тіпо: "цар вся укранди"). Коли вже дурнів в Україні зменшиться? Навіть вчора дістали з найталановитіших Кучмарика і діоксинового миздобула, щоб трохи пом'якшити "шоколадні перемоги" біля туалету в Білому домі.
123 Показати IP 23 Червня 2017 10:44
Вот петух позорный! А кто ему. мандарину гнилому. гражданство дал? Пушкин или может быть Янукович?
Анонім Показати IP 23 Червня 2017 11:32
Саакашвілі показав результат в Грузії, бо у нього там була влада, а тут, на жаль влада зовсім в інших руках, а отже і результату нема - нуль реформ( до речі які в поліції-міліції)
Sieger до Анонім Показати IP 23 Червня 2017 13:12
Ага, показав він результат... Такий результат показав, що на нього в Грузії кримінальна справа заведена, грузинська служба безпеки його тільки й чекає, а в Україні він по факту переховується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus