USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Я погарячкував»: голова Волинської ОДА вибачився перед депутатами за емоції і закликав до єдності

16 Лютого 2022 15:28
Голова Волинської ОДА у День єдності прийшов до сесійної залі обласної ради після емоційного виступу, коли депутати висловили йому недовіру.

На початку сесійного засідання голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вибачився перед депутатами.

«Дякую усім, що оперативно зібралися. Символічно, що ми в залі сьогодні у День єднання. Впевнений, що волиняни чекають від нас спільних дій та рішень сьогодні. Нам треба забути про образи й бути єдиними, як ніколи. Минулого разу на сесії 10 грудня 2020 року я трохи погарячкував. Вибачте, якщо моя поведінка когось образила. В нас немає сходу й заходу, в нас єдина Україна», – звернувся він до присутніх.

Нагадаємо, 10 грудня 2020 року депутати вирішили оцінити роботу голови ОДА і визнали його роботу незадовільною. Також обранці громади проголосували за висловлення недовіри голові ОДА Юрію Погуляйку.

Під час перерви на голосування до зали прийшов Юрій Погуляйко і в грубій формі висловив свою незгоду з таким рішенням депутатів. Свою відсутність на сесії виправдовував тим, що не знав про засідання, а об 11 годині мав нараду з прем’єр-міністром.

До слова, під час сесії 16 лютого облрада має розглянути проект рішення про виділення коштів на тероборону.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волиняни Показати IP 17 Лютого 2022 10:32
Не парся,ми на тебе взагалі не ображалися!
Волинянин Показати IP 17 Лютого 2022 20:43
Та вже тих два місяці, шо залишилися, потерпи !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus