USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я вірила в себе», – Дарина Слобода про перемогу в семиборстві на Євролізі у Луцьку

8 Липня 2019 07:40
Українка Дарина Слобода з особистим рекордом виборола перемогу в семиборстві на чемпіонаті Європи з багатоборства (Євроліга), який відбувався у Луцьку 6-7 липня.

Відтак, спортсменка поділилася своїми враженнями від перемоги.

«Я просто вірила в себе, і моя віра мене не підводить. Насправді, я зараз рада своєму особистому рекорду, але після змагань в мене все одно до себе будуть претензії», - зазначила Дарина Слобода.
Легкоатлетка розповіла, що другого дня її підвів коронний вид – 800 метрів.

«Мабуть я віддала усі сили на другу спробу в стрибках у довжину, яка, на жаль, була невдалою», - каже спортсменка.

Вона зізналася, що готувалася показати кращий результат, аніж підсумковий, тому що цей результат не може їй забезпечити участь в чемпіонаті світу.
«Я насправді хотіла набрати більшу суму очок, але маленькі невдачі, якісь долі секунд, на жаль, зупинили мене від цього результату», - з сумом розповідає Дарина Слобода.

Також Дарина підкреслила, що їй було спокійніше від того, що змагання відбувалися в Україні: «Коли я їхала на поле для розминки вулицями Луцька, мене це заспокоювало та додавало впевненості. Дивно було бачити таких суперників в Україні. В мене була чудова група підтримки: мама, сестра та тренер. Я дуже всім вдячна за підтримку».
Щодо подальших планів, то Дарина Слобода планує виконати норматив на чемпіонат світу на чемпіонаті України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus