USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Я вибрав неправильну тактику», – головний тренер «Волині» про поразку від «Кривбасу»

7 Жовтня 2021 12:28
Після програшного матчу з «Кривбасом» головний тренер «Волині» Альберт Шахов на післяматчевій пресконференції зізнався, що однією з причин поразки була неправильно вибрана ним тактика у першому таймі.

«Я вітаю «Кривбас» з перемогою, адже це хороша, добротна команда. Помітно, що перед нею стоять великі завдання, підбір футболістів, тренер хороший. Вони налаштовувалися на нас дуже серйозно. На жаль, у нас цю гру пропускали два ключових гравці – Рябов та Хагназарі. В першому таймі я вибрав неправильну тактику, що вплинуло на результат.

Ми виходили з того, що через травми гру пропускали ключові гравці, тому вибрали тактику грати більше зверху, пресингувати, але в нас це не виходило у першому таймі. Намагалися грати довгими передачами, але при цьому не чіплялися за м’ячі. А у другому таймі перебудувалися та показали ту гру, яку мали б показувати у першій половині», – зазначив Альберт Шахов.

Водночас він сказав, що попри велику кількість замін, гра не була занадто жорсткою.

«Так, була чоловіча боротьба, але жодної грубості, підкатів ззаду, ударів ліктями не було», – резюмував тренер.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus