USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Я зробив свій вибір», – «холостяк» про розставання з лучанкою Іванною

3 Червня 2018 09:57
Після закінчення 8 сезону романтичного шоу «Холостяк» стало відомо, що головний герой Рожден Анусі разом з фіналісткою Іванною Гончарук з Луцька не змогли зберегти стосунки по завершенні телевізійного проекту.

Про це пара повідомила у пост-шоу «Як вийти заміж», передає 24 канал.

Разом з цим, Рожден Анусі прокоментував розставання на своїй сторінці в Instagram.

«Хто що б не говорив, лише нам вирішувати, як далі будувати життя. Кожен має право на свою думку, я зробив свій вибір і він мені до душі», – заявив головний герой шоу «Холостяк».

Також він додав, що «коли у кожного з вас трапиться ситуація, коли вам доведеться обирати, не слухайте чужі думки».

Відомо, що пара розійшлася мирно, без скандалів. Рожден й Іванна зазначили, що активно займаються власною кар'єрою і не втрачають надій зустріти справжнє кохання.

Нагадаємо, що 25 травня у фіналі проекту «Холостяк» Рожден Анусі з двох дівчат обрав одну. Своє рішення співак зробив на користь Іванни Гончарук. Водночас найемоційніша учасниця романтичного шоу Галина Присташ покинула Холостяка без обіймів на прощання. Перед тим, як сісти в авто, дівчина зазначила, що герої шоу не продовжують стосунків з обраницями, бо вибирають не тих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лена Показати IP 3 Червня 2018 10:17
ахахаха нащо такі шоу????? Щоб люди свій час витрачали на таке?! НЕ раджу дивитись шоу подивіться щось інтелектуальне.
Житель Показати IP 3 Червня 2018 10:59
Можна подумати вони сходились. Шоу і не більше, кожен відіграв свою роль, отримав те що хотів і третьосортна програмка закінчилась.
Лучанин Показати IP 3 Червня 2018 11:38
Дуже важлива новина для міста ... У Луцьку другий день проходить благодійний турнір з художньої гімнастики серед за участю маленьких діток ,це не цікавить.....
Пацан Показати IP 3 Червня 2018 15:01
Це шоу про те яко тьолачькі іщут папіков ілі проста засветітца, может тагда папіку найдьоца
порада Показати IP 3 Червня 2018 18:35
Телебл*тство, не звертайте уваги і воно саме зникне.
LeNk@ Показати IP 4 Червня 2018 02:58
Розчарована в Рождені((((... Галинка дійсно в нього закохалась, на мій погляд... Правду сказала Оберають не тих.... Р.s в кінці... А так він мені симпатизує, можливо щось в них і складеться... Тому витримки їм, і знайти своїх половинок)))...
Олена до LeNk@ Показати IP 4 Червня 2018 15:13
Ви її інстаграм тієї Галинки (типу україночки) бачили? В Мацкву вона їздила в 2016 році! На хвилиночку, може в нас війна йде з Русньою? Піарщиця ще та, кАрочє, фальшива курка.
Євробидло Показати IP 4 Червня 2018 11:57
Наші волинські полішучки понадивляються на тих вилизаних і пахучих Рожденів і інших хачів, то потім їм і ніякого місцевого Івана чи Миколи з перегаром не схочеться. А Миколі і Івану штурхатися теж з кимось потрібно..... ТАкі шоу тільки країну розвалюють.
Правий Показати IP 4 Червня 2018 18:59
Вайт прайд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus