USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Як будуть люструвати у Володимирі-Волинському

21 Травня 2014 14:00
У Володимирі-Волинському таки почав працювати люстраційний комітет. Головою комітету обрали шановану у Володимирі людину – Володимира Грека, - повідомляє «Місто вечірнє».

Його заступником став підприємець, який є одним з головних організаторів допомоги війську в наш час, Костянтин Зінкевич.

Попри песимістичні настрої пристосуванців «усіх часів і всіх народів», спротив тих, хто боїться правди, люстраційний комітет провів кілька засідань та визначився з колом перших завдань. Про це детально розповів голова комітету Володимир Грек:

-Ми – не самозванці. Ми працюємо під егідою громадської організації «Всеукраїнська люстрація». Для цього протоколи наших засідань було передано на затвердження в Київ. Там визнали, що процедуру громадських слухань кандидатами у комітет пройдено правильно, і включили нас до своєї організації на вищому рівні.

-Яким буде наступний етап роботи комітету?

-Ми приступаємо до люстрації. Однак її треба проводити так, щоб вона не стала схожою на залякування людей, навіть залякуванням чиновників. У різні часи ми бачили всяку «люстрацію», як, наприклад, людей вивозили у невідомому напрямку просто з дому. Зараз ці зміни потребують об’єктивності, безпристрасності. Крім цього, всі мають політичні симпатії, але у процесі люстрації, вважаю, члени люстраційного комітету повинні свої симпатії відкинути.

-Про що йшлося на засіданні люстраційного комітету?

-Засідань було два: організаційне, а на другому обговорювали основні напрямки діяльності, розподіляли доручення, обирали, хто за який сектор відповідатиме при підготовці громадських слухань.

-Процес люстрації проходитиме у формі громадських обговорень?

-При люстрації буде вивчатися в першу чергу особова справа, процедура проходитиме відкрито. У якій формі це відбуватиметься –

ще не вирішили, можливо, і через громадські слухання. Впевнено скажу, що населення міста і району буде повністю поінформоване через пресу і телебачення. До процесу люстрації зможуть долучитися всі небайдужі володимир-волинці. Крім того, «Всеукраїнська люстрація» доручила членам нашого комітету провести перевірку законності діяльності минулої влади з метою недопущення на посади людей, які порушували права людей, регламент роботи.

-Різними способами членів люстраційного комітету теж активно обговорювали, точніше, копирсалися в «брудній білизні».

-Святих людей не буває. Всі ми маємо недоліки, але кожна людина, яким би не було її минуле, одного дня має право почати нове, інакше життя. Не важливо, як жив раніше той чи інший, він підтримав інтереси Майдану, отже, теж тепер має право змінювати суспільство. Запевняю, рішення у люстраційному комітеті будуть прийматися узгоджено, колективно. Можливо, серед нас є недостойні люди. Але ми не закрили комітет від громади. Впевнений, що комітет не буде завжди працювати у постійному складі. Відсіються малоактивні, байдужі, упереджені особи, на їхнє місце прийдуть нові люди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
1221 Показати IP 21 Травня 2014 15:48
В Люцьку вже все пролюсрали тепер по селах пролюсрують. Те саме гівно тільки етикетка друга.
олежик до 1221 Показати IP 22 Травня 2014 12:16
так так якшо такі люстратори то мона буде все купити. З підприємцями та ще такими як грека мона домовтися так шо не бзд... все пройде спокійно
Володя Показати IP 21 Травня 2014 22:42
Початок є ! Саганюк в трансі. Створили організацію без дозволу "князя"
гопнік Показати IP 21 Травня 2014 22:45
Мороз люстрації не підлягає.За ним папа...
жах Показати IP 21 Травня 2014 23:35
Це не люстрація-це кастрація народу. Заступник - перший барига у місті, який за держбюджет і піднявся!!! І вони будуть люструвати наступним чином: "-так, цього не чіпаємо, а цього треба!
галайко Показати IP 21 Травня 2014 23:43
Не вірте нікому, ці деб....ли при владі давно і люструвати вони будуть голе місце. Це брехня, яка коштує грошей,- хто заплатить того і не люструєм!!!! Ось і казочці кінець, а хто слухав - той л*х
Українець не грек Показати IP 22 Травня 2014 00:48
Грек злодій Зінкевич пусте місце банда ще та але вони нічого нікому не зроблять бо це убогі заробітчани нема у них святого за гроші продадуть усе як це не раз вже було
Володимирський Показати IP 22 Травня 2014 01:01
А коли це грек став шанованою у місті людиною за що його мають шанувати люди незрозуміло хворі люди мають хвору уяву нехай краще проілюструє себе і розбереться з коханкою з якою мае дитину а то строїть з себе чесного не віримо ми тобі владику
Пролюструйте Показати IP 22 Травня 2014 01:05
Покажіть і розкажіть що той горе люстратор зробив для мешканців Володимира Волинського а якщо ще не зробив то хай скаже що зробить то може і повіримо а так дурне йшло дурне знайшло
Подоляночка до Пролюструйте Показати IP 22 Травня 2014 13:50
100% слушне зауваження! З якої такої радості Грека шанують-поважають і в головні люстратори висувають??? Це смішно!!!! Нагороди і звання отримують за певні заслуги. Що цей дядько зробив для Володимира? Дуже дивує таке його раптове намагання всіх і всьо люструвати.
правда мама Показати IP 22 Травня 2014 12:13
Ось скажіть чи є правда на світі? Чи може такий горе-підприємець пан Г. очолювати такий поважний громадський орган, який повинен слідувати волі громадськості????????????????? Людина яка ще починаючи з радянських часів тільки те й робила, що себе компрометувала? Я представник громади, мої рідні та друзі теж і МИ ЙОГО НЕ ВИБИРАЛИ І НЕ УПОВНОВАЖУВАЛИ НА ТАКІ СЕРЙОЗНІ СПРАВИ! Ця ваша люстрація - це самочинство нічим не підковане! Більше того скажу, що якщо колись пана Зінк... я ще поважала, то зараз переглядаю своє ставлення до нього через те, що він звязався з такими пустодзвонами!!!!!!!!!!!!
негайно Показати IP 22 Травня 2014 15:00
Куди звертатися, щоб скинути цих гнобів?
Ані до негайно Показати IP 22 Травня 2014 18:26
На виборах про них забути це все довбана свобода

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus