USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як би могло називатися відновлене Patio: думки волинян

14 Вересня 2017 16:36
Декілька днів тому після гучної пожежі, новина про яку сколихнула всю Україну, нарешті відновив свою роботу луцький готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori.

Оновлюючи заклад фізично, маркетологи часто рекомендують не зупинятись на цьому, та «закріпити успіх» змінами в іміджі. Найпростіше реалізувати такий «апгрейд» просто змінивши назву – здається дрібниця, але це – той самий вішак, з якого починається театр. Отож, напередодні дня проголошення Папуа Новою Гвінеєю незалежності від Австралії і свята винахідника і раціоналізатора, яким є власник, пропонуємо волинянам на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини взяти участь в нашому жартівливому опитуванні. Пропонуємо обрати із кількох запропонованих варіантів назву, яка вдихне нове життя у дітище успішного ресторатора і світського лева Володимира Пащенка.

«У Володимира» чи «У Олени». Такий креатив підкаже відвідувачу, що у ресторані по-домашньому затишно і комфортно, а власник свій у доску хлопець/дівчина. Правда доведеться уточнити чи нема у найближчих селах уже таких закладів, щоб люди не плуталися, і не мати проблем з авторським правом у майбутньому.

«Фенікс» – дуже символічно, на нашу думку, було б помістити на фасаді вивіску птаха, який за легендою, народжується з попелу, як це нещодавно зробив Патіо ді Фіорі, відновившись після пожежі.

«Дейнеріс Таргарієн» – можна цікаво обіграти культовий нині серіал «Гра престолів» про який так полюбляють писати підлеглі медіабарона Волині коментуючи політичну ситуацію в області і прикрасити стіни комплексу вродливою блондинкою – руйнівницею кайданів рабства і захисницею знедолених.

«Крим, Рим і мідні труби». Враховуючи усі перипетії останнього часу щодо ресторану, а також потяг власника до всього італійського і високого, відреставрованому гастрономічному «фешен»-закладу, така назва дуже б пасувала.

«Ратне де Білорусіо» – незрозумілу волинянам вивіску латиницею, яку більшість не може не те що перекласти, а навіть і прочитати може варто спростити на волинських манір? Тим паче, це поліське містечко не чуже його знайомому депутату олігарху, а багато хто там почуватиметься, як у дома. Як мовиться у старій добрій приказці, «будь простішим, і люди до тебе потягнуться!».

«Червона Москва». Червона куртка учасника світських раутів Володимира Пащенка зробила відомим його на Майдані, як і велика кількість парфумів, якою користується король ЗМІ Волині. Бажання зруйнувати столицю ворога, як свого часу це зробив Кутузов і ностальгія пенсіонерів за ароматним одеколоном часів СРСР перетворили б останніх на постійних клієнтів закладу в умовах такої жорстокої ресторанної конкуренції.

Людям без почуття гумору ІА Волинські Новини рекомендує пропустити цю новину та почитати, скажімо, про слона, який гуляє Ковелем. Ресторатора та світського лева Володимира Пащенка щиро вітаємо з відкриттям закладу, де вже цими вихідними відбудеться Beerfest на якому усіх відвідувачів пригощатимуть смаколиками та недорогим, як обіцяють, пивом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Петя Показати IP 14 Вересня 2017 16:50
Дейнеріс, щоб не боялося вогню. Правда застрахувати не вдасться більше
шалений укр Показати IP 14 Вересня 2017 18:22
мені перший варіант до вподоби, лише потрібно доопрацювати, враховуючи сувору правду життя: "Володимир у Олени". ;-)
до шаленого укра Показати IP 14 Вересня 2017 19:10
кращий коментар про Пащенка) Альфонс, який повівся на прокуроське лаве і старушку-шепокляк
Павло Показати IP 14 Вересня 2017 19:51
Гарно би звучало "ПАЩЕНКО di Fiori"
Про світського лева Показати IP 14 Вересня 2017 22:22
Ото вже придумали! Світський лев... Та то таке чудо із чудес, вчасно знає кому нав'язатись, корисливий брехун і шантажист. Альфонс , хтось влучно правду написав. Людина, яка була без освіти, кола і двора , як кажуть у нас. Удачно Олені напустив туману, а вона розстала. Обсадив старушку дітьми щоб в армію не забрали, щоб жона була зайнята, а сам дівками перебирає і отдихає з ними, на курорти катає. Скільки він вже може нити і воняти на нашій Волині? Хай наведе лад в свому домі і сімействі, а потім вчить інших, Пристосуванець.
Чітачь до Про світського лева Показати IP 15 Вересня 2017 16:36
Ой то таке інтересне пишете! А подробніше?
Страхова Показати IP 15 Вересня 2017 08:53
Згадаєте наші слова , якщо патіо не буде застраховане то ніхто не буде його палити!!!!!!!!!!
Лялічка Показати IP 15 Вересня 2017 09:54
Дістало вде те патіо, такий резонанс зробили...!!!!
123 Показати IP 15 Вересня 2017 11:15
Успишний ресторатор? Самим не смешно? Пельменная на бывшей советской была круче в разы.
Пєтя дай Фору Показати IP 15 Вересня 2017 13:11
Думаю краще назвати " Горящая изба" чи " На попелищі" чи кахВе "Угольок у Вована"
Юра Показати IP 15 Вересня 2017 13:26
А де варіант відповіді: "Що за херню ви пишете?"
Ричук Показати IP 16 Вересня 2017 13:55
Ой мені знову хтось погрожує. Караул! Чесна журналістика в небезпеці!
Іван Показати IP 17 Вересня 2017 21:50
"Червона куфайка" !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus