USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Комбат «Донбасу» про олігархів

24 Жовтня 2014 08:45
Яку діяльність Ігоря Коломойського схвалює командир спеціального батальйону «Донбас» Семен Семенченко, стало відомо під час його зустрічі з лучанами.

Комбат зазначив, що готовий підтримати будь-якого олігарха, який не чинив злочинів та вирішить стати крупним підприємцем і платити податки. Про це він розповів лучанам під час зустрічі 22 жовтня.

«Щодо Коломойського – його діяльність на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації я підтримую, а про його діяльність як олігарха нічого не знаю. Вважаю, що він повинен стати крупним підприємцем та платити податки. Якщо він чинив злочини, прокуратура повинна притягнути його до відповідальності, а якщо не чинив – не повинна. Така моя думка», - зазначив Семен Семенченко.



Він розповів, що наразі Ігор Коломойський, працюючи в Дніпропетровській ОДА, заробив для себе «маленький плюсик», у той час, коли інших олігархів, таких як Ахметов, Льовочкін та Фірташ, не можуть знайти в Україні. Так, Семен Семенченко нагадав про те, що Ігор Коломойський створює добровольчі батальйони та фінансує табір для підготовки новобранців на Дніпропетровщині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хаїм Показати IP 24 Жовтня 2014 09:57
Сьома, ти рамси-то не плутай, не гони так на Папу.
Абрамко до Хаїм Показати IP 24 Жовтня 2014 10:38
Хаїмушка, думаю ти також знаєш хто твій "папік"? Незаремно ж тут строчиш...
Народ Показати IP 24 Жовтня 2014 10:56
Тобто, олігархи мене обікрали, а тепер їм достатньо просто платити податки, щоб уникнути покарання? Так,сьома?
2Народ Показати IP 24 Жовтня 2014 11:22
Ти читати вмієш? "Якщо він чинив злочини, прокуратура повинна притягнути його до відповідальності, а якщо не чинив – не повинна".
123 до 2Народ Показати IP 25 Жовтня 2014 10:37
Тобто ти допускаєш, що олігарх міг цілком-таки й не чинити жодних злочинів?) Наївність сільської дівчини в мегаполісі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus