USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як лучанам зробити ремонт і заселитися в нову квартиру якнайшвидше*

18 Серпня 2020 11:26
Чи можна заселитися у квартиру в новобудові через два місяці після здачі будинку? Так, це цілком реально, якщо ваша квартира від забудовника, який дбає про своїх клієнтів.

Ще на стадії вибору квартири треба думати про те, щоб ремонт не виявився затяжним і не став надто великим фінансовим тягарем. Високий ступінь готовності до ремонту – один з показників, на які треба звертати увагу ще до купівлі помешкання, розповідає менеджера відділу продажів Будівельної компанії ЛДБК Світлана Статних.

«Перше, на що люди звертають увагу, це ціна квадратного метра. І багатьох дивує різниця в цінах, яку пропонують забудовники на ринку. Проте потрібно враховувати, що саме входить у вартість квадратного метра. І готовність до ремонту – один з таких показників», - зазначає вона.
Так, часом забудовники здешевлюють свої квартири не тільки тим, що використовують дешевші матеріали, а й зменшують кількість внутрішніх робіт. Є пропозиції, коли в квартирах немає фінішної штукатурки, де нерівна підлога, не виведені відкоси. Є варіанти, коли комунікації (електрика, сантехніка) всього лиш підведені до квартири, а всередині робити розводку мають уже фахівці, найняті покупцем. В результаті – доводиться витрачати кошти на штукатурення та вирівнювання стін, заливати стяжку на підлогу, робити гарні і рівні відкоси. Часто при заселенні покупці мусять міняти вікна і двері, бо їх не влаштовують встановлені забудовником. У результаті – ремонт дорожчає, а часу на ці роботи треба більше, ніж планувалося.

Тому оглядати квартиру варто йти з фахівцем, який підкаже скільки коштуватиме ремонт у такій квартирі.
«Оглядати квартири в ЖК «Caramel Residence» до нас часто приходять з майстрами. Перевіряють стіни своїми рівнями, дивляться як поштукатурені стіни, яка підлога. Що приємно, люди залишаються задоволеними і відзначають високу готовність до ремонту. Бо стіни в нас із цементно-піщаної штукатурки, що наноситься машинним способом, ідеально рівні – просто поґрунтуйте, нанесіть тоненький шар фінішної шпаклівки і можна клеїти плитку чи шпалери, або ж фарбувати. Ми навмисне не робимо гіпсову шпаклівку, оскільки вона не дає стінам дихати: як результат при недостатній температурі у приміщенні, або ж навпаки, при збільшеній вологості може з’явитися грибок. Стіни та підлога вирівняні «під маячки». Машинна стяжка, напівсухого нанесення робить її міцнішою, рівна штукатурка, рівні відкоси. У нас вже розведена електрика і встановлені вимикачі та розетки, тож не треба винаймати електрика. Також сантехніка вся підведена – можна одразу ж підключати пральну машинку, встановлювати ванну та рукомийники», - зазначає Світлана.
Планування в квартирах від ЛДБК теж варте окремої уваги. Вони здебільшого квадратної форми, розплановані так, щоб якомога легше там можна було розмістити меблі. В коридорах можна змонтувати містку шафу-купе, шафи для зберігання речей можна розмістити і на просторих балконах, щоб вивільнити житловий простір.
«Що приємно – клієнти залишаються задоволеними нашим плануванням і нічого не змінюють. Залишають двері і вікна, які ми для них обрали. Навіть самі майстри кажуть, що робити ремонт в наших будинках – одне задоволення. Одні клієнти нещодавно телефонували і розповідали, що всього лише за два місяці зробили ремонт в трикімнатній квартирі і вже заселилися», - зауважує менеджерка.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus