USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як лучани святкують День Незалежності. Фоторепортаж

24 Серпня 2018 15:10
Низка культурних та розважальних заходів, серед яких спортивні ігри, різноманітні концерти та мистецькі акції – саме так лучани святкують День Незалежності.

Ще о 8.00 в храмах Луцька священики відслужили молебень за Україну, а вже згодом вулицями міста пройшов велопробіг, в якому взяли участь д лучан одягнених у вишиванки. Попри святковий настрій у місті не забувають про війну з Росією на сході, тож лучани поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Героям Небесної Сотні» та «Загиблим за єдність України», таким чином вшанувавши їхній подвиг. Також лучани могли спостерігати пряму трансляцію святкового параду у Києві та виступ Президента України Петра Порошенка.

Любителі спорту вболівали за команди на турнірі зі стрітболу 3 на 3 та на Відкритому кубку міста Луцька з пляжного волейболу.

Окрім того лучани взяли участь у громадські акції «Українська вишиванка», утворивши вежу Замку Любарта.

Наразі святкова програма у Луцьку продовжується, тож лучани зможуть подивитися на виступи учасників фестивалю «Поліське літо з фольклором», повболівати за своїх у матчевій зустрічі стронгменів Збірної України Федерації стронгмену України та Збірної Європи, а також послухати неймовірних «Шпилястих кобзарів», а поки Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує подивитися миті святкування річниці Незалежності України на світлинах.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus