USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як луцький «Фіолет» розпочав всеукраїнський тур у Рівному

14 Листопада 2015 22:00
Луцький гурт «Фіолет» розпочав свій всеукраїнський тур концертом у МПК «Текстильник» у Рівному. Про це повідомляє Рівне Вечірнє.

Гурт «Фіолет», що за шість років записав уже третій студійний альбом — «Пісні любові на полі бою», 13 листопада представляв нові пісні рівнянам. Як зазначив лідер гурту Сергій Мартинюк (більше відомий як Колос) — музиканти хвилювалися, але альбом успішно пройшов апробацію.

«Ми хвилювалися, як публіка сприйме наші нові пісні, адже серед них є і на військову тематику — і в них є як герої, так і антигерої. Але по вашій реакції бачимо, що можна їх представляти і в інших містах туру, який охопить майже всю Україну. Дякую, Рівне!», — поділився враженнями Колос.

Розпочався концерт кількома хвилинами пізніше, аніж планувалося, зате тривав близько півтори години. Музиканти, як і обіцяли напередодні, дарували драйв — не тільки музикою, а й енергетикою.

Лідер гурту кілька разів сходив зі сцени (на якій привертав увагу жовто-блакитний стяг) до своїх шанувальників. Тим, хто розмістився ближче до сцени, більше пощастило і з якістю звуку.


«Звук нагадував закинуту орбітальну станцію», — написав Сергій Мартинюк на своїй сторінці у мережі ВК, а також виставив селфі з концерту.


Кілька пісень «Фіолету» рівняни виконали разом із музикантами. Час від часу Сергій Мартинюк звертався до слухачів, коротко розповідав про свої тексти — вони про АТО, Україну та любов. Прозвучав і синглу «Каштани», з яким «Фіолет» у травні об'їхав сім міст України, паралельно організувавши збір книг для бійців у госпіталях. Виконали «Я буду», «Герої», «Тільки з тобою», «Сталеві серця», «Між нами», «Вечірній Львів» та інші.

Заключна пісня концерту була без музичного супроводу. Після виступу, як і до нього, — автограф-сесія, на яку найбільше поспішали юні шанувальниці. Можна було придбати і нову — «щойно з друку» — платівку «Фіолету», а також — футболку із зображенням гурту.

Сьогодні «Фіолет» представляє «Пісні любові на полі бою» у Вінниці, потім — в Одесі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus