USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Як мають їхати маршрутки з Жабки та Богушівки до Луцька

17 Лютого 2021 17:47
Щоб забезпечити доїзд мешканців приєднаних сіл Луцької територіальної громади до Луцька, оголосять конкурси на нові маршрути: №37 та №181.

Про це йшлося під час засідання міськвиконкому 17 лютого.

Зокрема, як повідомив начальник транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов, термін дії договору з Волинською ОДА на перевезення пасажирів за приміським маршрутом № 181 «Богушівка – Луцьк» завершується. А віднедавна ця територія увійшла до складу Луцької ТГ.

Автобус № 181 має прямувати за наступним маршрутом у прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Шевченка, Ковельська, Володимирська, с. Тарасове, с. Забороль, с. Богушівка (місця міжзмінного відстою на території АС №1 та у с. Богушівка).

Також оголошується конкурс на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті № 37 «с. Жабка – ринок «Ринок Новий»». За вказаним маршрутом вже оголошувався конкурс на перевезення пасажирів, однак претенденти на участь у конкурсі були відсутні. Автобус має їхати за наступним маршрутом у прямому та зворотному напрямках: с. Жабка, с. Дачне, с. Прилуцьке, Наливайка, Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Яровиця, Набережна, Ковельська, Червоного Хреста, Львівська, Окружна (місця міжзмінного відстою у с. Жабка та на вул. Окружній біля ринку «Ринок Новий»).

Нагадаємо, під час засідання виконкому також йшлося про те, щоб упорядкувати рух приміських маршруток в місті. Зокрема, їм можуть заборонити зупинятися на міських зупинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дуюду Показати IP 17 Лютого 2021 22:05
«Ринок Новий» на Окружній чи таки на Боженка?
Пасажир Показати IP 18 Лютого 2021 22:13
То як їхати - з кінцевої до кінцевої? Ау,ви що їли уху?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus