USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як на Волині возять дітей до школи: 30 учнів у 12-місний автобус

8 Січня 2015 09:00
Проблеми зі шкільними автобусами на Волині не зникають. Так, на Ковельщині у 12-місномісний шкільний автобусі мусять поміститися майже 30 учнів, - повідомляє Кowel.com.ua.

Про вирішення нагальних щодо перевезення школярів у новому році під час щотижневої оперативної наради у Ковельській райдержадміністрації проінформував заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Олександр Шум.

У минулому році були проблеми з довезенням школярів по Майданській та по Новомосирській сільських радах. Також досить проблемно зі шкільним автобусом у Старих Кошарах – у 12-місному автобусі до школи добираються 25 учнів та кілька вчителів.

Проте, як зауважила заступник голови районної ради Галина Коляда, проблема навіть не в цьому. Автобус стоїть поломаний, і його ніхто не ремонтує. А з 12 січня почнеться навчання в школах.

Голова районної ради Ігор Верчук давав доручення доповідачеві зі шкільними проблемами звернутися з облдержадміністрацію, щоб у новому році виділили кошти. Проте Олександр Шум наразі цього не виконав.

У 2015-му році, схоже, ці проблеми ніде не зникнуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
вася Показати IP 8 Січня 2015 09:23
Перестаньте НИТИ. На містях повно СВОЇХ "МЄСТНИХ" ОЛІГАРХІВ. От і лупінь з них шкуру, а не президент з прем'єром вам у всьому винен. Це добре, що роблять децентралізацію.
дідо Показати IP 8 Січня 2015 09:24
Пустовіт викинув 800 тисяч ₴ на автобус для філармонії,який гниє під снігом на стоянці. За ці кошти можна було купити ТРИ шкільних автобуси.
васе Показати IP 8 Січня 2015 11:38
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Січня 2015 12:05
А вчителі яким боком влізли в автобуси для дітей.
Анонім Показати IP 8 Січня 2015 12:09
Вчителі як біженці. Їм треба з/п,житло,їздити з учнями,їсти з учнями,новорічні подарунки, скрізь без черги, 18 годинний робочий тиждень ітд ,ітп.
паша до Анонім Показати IP 8 Січня 2015 13:31
Не всі вчителі такі,як ви їх описуєте.А в автобусі як їздило дуже багато учнів так і буде їздити(тому що всім учням потрібно вміститися в автобус,як і 30 років раніш в один рейс"Як в Бочці,хто де стоїть".Я так їздив 7 років колись.
недалекій (ому) до Анонім Показати IP 8 Січня 2015 14:22
уяви собі, вчителі теж люди
а не простіше Показати IP 8 Січня 2015 13:33
закінчити олігархам свою війну та віддати транспорт дітям.а так зване ато на своіх джипах і літаках проводять і арміі хай вкрадене віддадуть.а де до речі броневик товарища леніна вибачте януковича
Лучанка Показати IP 8 Січня 2015 16:57
За що боролись - на те й напоролись! Януковичі всі школи забезпечили шкільними автобусами, а цим - ні школи, ні повна середня освіта, ні вчителі - не треба. Вже пропонують і пенсії не платити, бо вони "робити це в умовах війни невзмозі". То закінчуйте війну і починайте народний рух "Все і всі на розбудову України - свободу підприємництву і народній підприємливості"! "Затягувати паски на шиї пенсіонерів і підприємців" для виходу із кризи - це не реформи. Нові робочі місця, нові підприємства, розбудова транспортної системи, повна легалізація заробітної плати - ось шлях для розвитку країни. Одначе, не про нас це і не про нашу владу..................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus