USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Як правильно вибирати та комбінувати кольори в одязі*

24 Березня 2023 16:54
Вибір кольорів в одязі - це важливий аспект створення стильного образу. Кожен колір несе певний сенс і емоційний заряд, тому правильний вибір кольору допоможе висловити свою індивідуальність і підкреслити свій стиль під час купівлі одягу.

Основні кольори

Основні кольори - це червоний, жовтий і синій. Вони вважаються універсальними та ідеально підходять для створення базового гардероба. Вони також можуть використовуватися в поєднанні один з одним або з іншими кольорами, вважає Коберідзе Лариса, директорка виробництва Valeo&V.

Поєднання основних кольорів

Поєднання основних кольорів є одним із найпопулярніших способів комбінування кольорів в одязі. Наприклад, комбінація червоного і синього кольорів створює яскравий і контрастний образ, а поєднання жовтого і синього - ніжний і гармонійний.
Додаткові кольори

Додаткові кольори - це ті, які перебувають на протилежному боці колірного кола. Вони є контрастними і живими кольорами, які можуть використовуватися для створення акцентів і яскравих деталей в одязі.

Поєднання додаткових кольорів

Поєднання додаткових кольорів може бути досить складним, але якщо правильно вибрати кольори та їхні відтінки, то можна створити цікавий і стильний образ.

Поєднання теплих і холодних кольорів

Поєднання теплих і холодних кольорів є дуже цікавим і незвичайним способом комбінування кольорів в одязі. Наприклад, поєднання зеленого і червоного кольорів створить яскравий і контрастний образ, а поєднання блакитного і помаранчевого - м'який і ніжний.
Поєднання нейтральних кольорів

Нейтральні кольори - це чорний, білий, сірий, бежевий і коричневий. Вони є базовими кольорами, які можна використовувати в будь-якому образі та поєднанні. Вони допомагають створити баланс між яскравими та контрастними кольорами, а також надають стильному образу стриманості та елегантності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus