USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як сьогодні виглядає міст закоханих у Луцьку

15 Січня 2014 11:48
Романтичний місток, де свій час можуть проводити закохані, сьогодні прдовжує тішити лучан. Тут плавають качки, які, до слова, не полетіли на зиму в теплі краї, а вода у Сапалаївці не пахне, - коментують мешканці міста.

Нагадаємо, у вересні закохані пари отримали ще одне місце для відпочинку у Луцьку – місток «кохання».

«Міст для закоханих» має символічну назву, адже альтанка, що знаходиться на схилах річки, декорована білими лебедями – символом кохання та вірності.
Декілька фото містка сьогодні – з групи Я люблю Луцьк в соціальній мережі. Лучани сподіваються, що вже через декілька днів тут буде казкова зима.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Питаю Показати IP 15 Січня 2014 12:19
А смердить як і смерділо? І чому качки не хочуть лізти в ці собачі буди?
Семен Показати IP 15 Січня 2014 14:30
Фото старые. Очень. Счас вазоны убраны, гирляндами обвешан, замочков море, перед ним елка!
Поліщук Показати IP 15 Січня 2014 15:28
Качки з Сапалаївки нікуди не відлітають вже з десяток років. Це так, до слова.)))
ньюанс Показати IP 15 Січня 2014 20:39
"...а вода у Сапалаївці не пахне, - коментують мешканці міста." Правильно, не пахне. Зато СМЕРДИТЬ. Ніби маленький ньюанс, а ЯК змінює зміст. Проте, таємні дослідження волинських медиків-натуропатів-ароматологів ще декілька років тому яскраво довели, що зловісне амбре у повітрі стимулює народжуваність. Висновки були зроблені після проведення багаторічного широкомасштабного дослідження в Луцьку в районі "ГПЗ", де щороку восени зазвичай ганебно і вкрай нечистоплотно смерділи очисні споруди цукрозаводу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus