USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Як святкують Великдень у родині волинського нардепа

30 Квітня 2019 15:43
Великдень – це світле небо, усіяне, як говорили наші бабусі, небесними квітами, це кошики з духмяними пасочками і барвисті крашанки, це радісні обличчя і лунке вітання «Христос Воскрес!». «Воістину воскрес!» - буде чутися звідусіль у відповідь, і незнайомі люди в цю мить стають добрими знайомими і хорошими друзями. Мить єднання, мить відкритих воріт до неба, мить, коли приходить найчіткіше усвідомлення того, що ти на цій землі - людина, подоба Божа, найвище на землі створіння, і що твоє життя - таки вічне, бо це щойно довів Христос, відкривши земній людині ворота до небес.

Незвичайним цей день є і для народного депутата Ірини Констанкевич, яка й розповіла про особливості святкування Великодня її родиною, йдеться на сайті нардепа.

«Поїхали до батьків, святили паски в маленькій церковиці, але в ній зібралася на свято не одна родина. Снідали з батьками, потім провідали стареньку маму чоловіка. Скуштували поки що 5 пасок, але свято триває. Першого дня - день родини, далі спілкування з друзями», - розповідає нардеп.

Ірина Констанкевич наголошує, що цього дня можна згадувати багато зворушливих моментів, важливо, щоб було що згадувати, а тому бажає кожній родині поруч із християнськими традиціями плекати і свої родинні історії, з яких формується міцна національна історія з особливими звичаями, обрядами і цінностями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 30 Квітня 2019 15:50
Для чого нам це знати ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus