USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як Терещук «руками» начальника ДАІ Києва збирав собі на авто

8 Квітня 2015 12:46
Екс-очільник волинської міліції, нині начальник Головного управління внутрішніх справ міста Києва Олександр Терещук вимагав у начальника ДАІ міста Києва Миколи Макаренка 400 тисяч гривень. Запис телефонної розмови, що підтверджує це, знаходиться в матеріалах кримінальної справи, порушеної стосовно Миколи Макаренка за організацію злочинної схеми. Про це повідомляє "Дорожній контроль" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Так, стало відомо, що працівники Служби внутрішньої безпеки МВС України тривалий час прослуховували телефон начальника УДАІ Києва Миколи Макаренка. У процесі цього і була записана розмова, під час якої начальник ГУВС Києва дав Макаренку завдання зібрати 400 тисяч гривень. Гроші призначалися на покупку особистого автомобіля для Терещука.

Цікаво те, що між Терещуком і Макаренком був конфлікт, вони знаходилися в неприязних стосунках. Також відомо, що Олександр Терещук є людиною заступника голови МВС Сергія Чеботаря. Тому, коли було прийнято рішення "боротися з корупцією", об'єктом вибрали саме Макаренка. Але під час обшуку в УДАІ Києва були вилучені гроші, які й призначалися Терещуку.

Нагадаємо, що за два дні до обшуку працівники СВБ МВС в Управлінні ДАІ, працівники ГПУ і СБУ здійснили обшук в будівлі МВС України і зокрема - в кабінеті Сергія Чеботаря, якого підозрюють у розкраданні бюджетних коштів в особливо великих розмірах. Щоб "перебити" негативний інформаційний фон, Арсен Аваков вирішив провести обшук "у відповідь".

Оскільки в МВС знали, що Микола Макаренко збирає гроші для передачі Олександру Терещуку, було прийнято рішення взяти свою ж "касу". Цікаво, що на той момент Макаренко вже знав, що по ньому "працюють", тому перед самим обшуком зміг втекти і виїхав на територію Білорусі.

Що ж стосується звільненого на наступний день начальника Департаменту ДАІ Анатолія Сіренка, то в правоохоронних органах впевнені, що Сіренку нічого не буде. Суть в тому, що Арсен Аваков побоюється, що Сіренко розголосить корупційні схеми самого Авакова, а тому боїться порушити кримінальну справу проти екс-начальника ДДАІ. Відзначимо, що Сіренко є людиною Віталія Яреми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Маргарита Показати IP 8 Квітня 2015 13:05
Нічого не міняється....як ті п"явки присосались, що не можна відірвати. Коли вже луснуть?
Такі да! Показати IP 8 Квітня 2015 13:06
Не може бути! Пан Терещук людина криштально чистої совісті Ававков підтвердить!
Такі да! Показати IP 8 Квітня 2015 13:08
До речі, як там справи з грушковичом-яблуковичом? Возив по 40 тис щомісяця в Київ , чи ні?
Сусід Показати IP 8 Квітня 2015 13:10
А скільки писали за терещука. А нашим керівникам до одного місця . Диму без вогню небуває. Чим вони думали ?
не пацик Показати IP 8 Квітня 2015 13:13
і для чого ви його із волині відпустили ? до того часу вже неодну машину купив ! нічого неміняеться в цьму зопарку виживають тільки хапуги і назначаються на посаді вужі : Цікаво як там шановники терещука які йому в задницью цілували ?- хто на цей раз повезе йому угрів в лукяновське сизо : Но думаю він виницький а це все одно що раніше був донецький :дивно як він з такими здобутками під люстрацію непопав причому одним із перших
Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 13:58
Дякуємо нашому ганебному президенту
Патріот до Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 15:58
До чого тут президент!!???.На роботу Терещука прийняв Аваков.Терещук ще при старій владі возив в Київ 300 тис. дол. щоб перевестись до Києва,проте він не був "своїм" і йому відмовляли.А теперішнім хабарникам колишні вже стали кращими друзями та колегами.
не пацик до Патріот Показати IP 8 Квітня 2015 20:04
і хто йому цих 300 тисяч доларів назбирав ? мабуть дальше працють і дальше збирають :- підскажи кому бо я за ними невспіваю :
БЕРКУТ Показати IP 8 Квітня 2015 14:02
Вось звідки таку х*йню висасивають, якись бред обкуреного ...
ДаюБеркутамВрот до БЕРКУТ Показати IP 8 Квітня 2015 15:05
коментар було видалено
АНОНІМ до ДаюБеркутамВрот Показати IP 9 Квітня 2015 12:09
коментар було видалено
Ігор до ДаюБеркутамВрот Показати IP 9 Квітня 2015 12:13
коментар було видалено
228 Показати IP 8 Квітня 2015 15:05
Гузь обіцяв розібратися перед виборами?))
911 до 228 Показати IP 8 Квітня 2015 20:59
Гузь нехай зі своїм Мартиненком розбирається, пояснить нехай звідки у його "патрона" мільйони у банках Швейцарії?!
Вася Показати IP 8 Квітня 2015 15:22
А для кого він збирав ці гроші?
Гузь Показати IP 8 Квітня 2015 16:43
х..ло, ла-ла-ла-ла........
Мишко Показати IP 8 Квітня 2015 20:49
От гниди, і БОГА не бояться!
мирна_Я Показати IP 8 Квітня 2015 20:56
Це підстава! Статтю уважно прочитайте - як це, коли один одного не переварювали, а гроші збирали? Тут відразу можна підозрювати, що тебе можуть підставити аби поквитатись, у відмістку... Там вся верхівка, що міліції, що влада - крадуть у відкриту, а хто їм заважає, тих ворогами і хабарниками виставляють, а самі продовжують! Все роблять щоб кулявлоба і Ко. відбілити!!!
Анонім Показати IP 9 Квітня 2015 11:01
не варто перейматися - банди скоро між собою домовляться, переділять посади і фінансові потоки - далі будуть сидіти тихо біля корит,отримувати звання і "кровосісіти", оскільки не видно бажання нашої влади змінювати систему кардинально - одна телепоказуха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus