USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Як у Лесиному виші відзначили Міжнародний день дарування книг

15 Лютого 2024 20:29
У ВНУ імені Лесі Українки відзначили Міжнародний день дарування книг, поповнивши фонди університетської бібліотеки. До дійства долучилися ректор Анатолій Цьось, помічниця ректора Тетяна Роспопа, проректорка з навчально-виховної роботи і комунікації Наталія Благовірна, декани факультетів і студенти, які завітали до книгозбірні та подарували літературу.

На зустрічі також були присутні в. о. директора Оксана Петрик і працівники бібліотеки,повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Спочатку Анатолій Цьось привітав усіх книголюбів зі святом: «У нас нещодавно виникла ідея завітати в бібліотеку і подарувати різноманітні книги». Із-поміж подарованих книг – сучасні видання про російсько-українську війну, які сприятимуть національно-патріотичному вихованню молоді.
Читати ще: «Вежа через О»: вийшла друком книга про Луцьк

Проректорка Наталія Благовірна зазначила, що Пауло Коельйо порівняв книгу з колесом, адже ці винаходи неможливо перевершити. «Як би не змінювалася книга, її матеріальна конструкція, вона залишається вічним винаходом і для Університету є тим, що відображає його суть і світогляд. День дарування книги для нас важливий, як і День закоханих, бо книги для нас – любов», – сказала Наталія Благовірна.
Читати ще: У Луцьку готують багатотомне видання творів Олени Пчілки

Також книги для університетської бібліотеки подарували декан факультету історії, політології та національної безпеки Ярослав Ярош, декан факультету іноземної філології Лариса Макарук, декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік, декан факультету хімії та екології Лариса Марушко.
Читати ще: У ВНУ презентували навчальний посібник за лекціями почесного професора вишу Тоні Палмера

В. о. директора Оксана Петрик подякувала за подарунки: «Ми будемо максимально пропонувати ці книги нашим читачам і сподіваємося, що вони приноситимуть хороші плоди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus