USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як у луцькому клубі брейк-данс танцювали. Фоторепортаж

12 Жовтня 2017 08:00
Брейк-данс – стиль вуличного танцю, який почав свій розвиток з хіп-хопу на початку 70-х років у США, він є найстарішим і найвідомішим зі всіх стилів хіп-хоп-танців. У луцькому клубі «Сучасник» часто проводять тренування з брейк-дансу для дітей.

Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило завітати на тренування до танцівників.

Заняття з брейк-дансу розпочалося з розминки: дітки виконували вказівки тренера і вміло ставали на «місток» і на руки. Опісля розминки всі дружно сіли у коло, в якому учасники тренування влаштували міні-батли між собою.

Тренер Андрій Хомич розповів, що зазвичай на тренування приходить 10-15 дітей. Аби здобути хоча б певні навички з брейк-дансу, потрібно тренуватися від 6 місяців до цілого року.

«У Луцьку брейк-дансом почали займатися з початку 2000 року. Все починалося тут у цьому залі, тут навіть танцював Monatik (відомий український співак родом з Луцька, - ВН). Раніше змагання відбувалися частіше: останнє змагання West Coast Challenge у Луцьку відбувалося 2 роки тому за підтримки Луцької міської ради», - розповів тренер Андрій Хомич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus