USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як у Луцьку махають лопатами

17 Січня 2014 11:15
Луцьк чистять від снігу. До комунальників міста долучилися працівники приватних закладів.

Тротуари біля магазинів, закладів харчування, підприємств активно розчищають від снігу. Адже згідно з правилами благоустрою міста, територія у 15-метровому радіусі від підприємств, закріплена за цими установами.

«Межі благоустрою прилеглих/закріплених територій встановлюються (якщо інше не передбачено проектною документацією) в граничних межах підприємств, магазинів, кіосків, павільйонів, торгових точок, підприємств побуту, присадибних ділянок до прибордюрної частини доріг. При відсутності з будь-якого боку підприємства, організації, установи, споруд, інших об’єктів господарювання межі прилеглої/закріпленої території встановлюються на відстані 15 метрів від огорожі підприємства, установи, організації чи присадибної ділянки, включаючи половину проїжджої частини дороги, якщо дороги гравійні, ґрунтові», - йдеться у Порядку утримання територій, закріплених за об’єктами благоустрою.

А у Службі автомобільних доріг області повіддомляють, що розчищають сніг на автошляхах з 5 ранку. На роботу виїхали 47 одиниць техніки, дороги посипають піщано-сольовою сумішшю, якої кажуть, вистачає.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сніг Показати IP 17 Січня 2014 12:48
таке враження що ніби сніг щодня випадає................................можна лучанам і помахати лопатами біля своїх офісів та будинків, а то вже засиділися люди, заскучали за зимонькою особливо дітлахи !!!!
Гас Показати IP 17 Січня 2014 13:28
Раз в рік можна і помахати дійсно лопатами трошкі розімяти мязи та кості .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus