USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як у Луцьку реконструюють дитячу художню школу. Фото

30 Червня 2020 16:25
Луцька дитяча художня школа кардинально змінила свій вигляд і тепер якісно виділяється в районі вулиці Ветеранів, а також проспектів Молоді та Соборності.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Перевірити реконструкцію школи прийшли виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук.

Директор закладу Іван Гаврилюк розповів, що фасад та дах приміщення вперше капітально ремонтують з початку 80-тих років минулого століття.

«Фасади школи дуже видозмінились та набули естетичного вигляду, - каже Іван Гаврилюк. - Надзвичайно важливо, що проведено комплексну реконструкція приміщення: від утеплення стін та даху до заміни вікон та дверей. Дуже помітний результат, тому що приміщення з 1980-го року. Ми мали великі проблеми з опаленням, взимку було дуже холодно, вікна конопатили газетами, що викликало незручності та впливало на навчальний процес».
Шість років тому в художній школі замінили всю систему тепло- та водопостачання, однак і це не рятувало від холоду в приміщенні. Зараз все по-іншому.

«До ремонту це був дуже непривабливий сірий радянський фасад з силікатної цегли. Зараз - дуже цікавий з приємним поєднанням кольорів, - ділиться враженнями Ігор Поліщук. - Я переконаний, що тепер дітям буде приємніше ходити в цю школу та творити в такому гарному приміщенні».

У 2018 році за кошти міської ради в художній школі зробили ремонт виставкової зали, зараз за кошти навчального закладу роблять ремонт в гончарних майстернях. Будівельникам ще залишилося відремонтувати вхідні групи та дашки, а також з бруківки вимостити вхід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 30 Червня 2020 18:05
"До ремонту це був дуже непривабливий сірий радянський фасад з силікатної цегли." Добре, що за 30 років незалежності керівництво держави спромоглось зробити ремонт, бо попередній злочинний режим тільки те й робив, що будував школи, дитсадки, заводи із непривабливими сірими фасадами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus