USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як у мікрорайонах Луцька ремонтують дороги та двори

15 Вересня 2017 13:56
Капітальний ремонт магістральних доріг, відремонтовані двори багатоповерхівок та ремонт вулиць приватного сектору, де ніколи раніше не було твердого покриття: як відбуваються ремонтні роботи у різних мікрорайонах міста, проінспектували представники міської влади.

Вулиці та прибудинкові території, де здійснюється чи щойно завершився капітальний ремонт, оглянули представники міської влади 15 вересня.

Насамперед оглянули проспект Василя Мойсея, де тривають роботи з капітального ремонту. Наразі поклали вирівнювальний шар асфальтобетону. Запланували облаштувати щебеневе мастикове асфальтобетонне покриття на проїзній частині та мощення бруківки на тротуарі. Вартість робіт становить 9,513 мільйона гривень.

Цими вихідними проспект планують перекрити, аби якісно покласти щебенево-мастикову суміш.

Як розповів головний інженер «Луцькавтдор-Сервісу» Сергій Володько, на ремонт об’єкту витратили приблизно місяць. Ділянка була дуже непростою, адже це не пряма ділянка дороги, а розв’язка, доводилося замінювати люки та перемуровувати колодязі, тут розташовано багато комунікацій. Наступними, з його слів, ремонтуватимуть кільце на вулицях Набережній та Шевченка, згодом – на Ковельській.
Проінспектували також хід робіт з капітального ремонту вулиці Генерала Шухевича, де проїзну частину заасфальтували модифікованим асфальтобетоном, а тротуари облаштували бруківкою. Вартість робіт становить 1,718 мільйона гривень.
Оглянули також ремонт прибудинкової території на проспекті Соборності, 38, 38а, 40, де двір викладуть бруківкою. Як розповів директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, тут двічі організовували збори мешканців і врахували практично всі побажання мешканців: найдовше тривала дискусія щодо розташування майданчику для смітників, але це питання погодили з мешканцями. Наразі розпочали підготовчі роботи, встановили бордюри, а згодом відбуватиметься вирівнювання основи та мощення бруківки. Капітальний ремонт коштує 2,852 мільйони гривень, роботи планують завершити протягом місяця.
Практично завершений капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Софії Ковалевської, 23, 23а, 25. Тут видалили сухостійні та фаутні дерева, викорчували пні, влаштували покриття з дрібнорозмірних елементів мощення на проїзній частині та на тротуарах. Встановили також новий майданчик для сміттєвих контейнерів, планують облаштувати новий дитячий майданчик. Загалом роботи коштують 1,965 мільйона гривень.
Останніми оглянули ремонтні роботи у мікрорайоні вулиці Дубнівської. Так, на вулиці Грекова облаштували щебеневе покриття з напівпросочуванням бітумом та відремонтували колодязі інженерних мереж. Кошторисна вартість робіт становить 316,72 тисячі гривень. У рамках поточного ремонту вулиці Паторжинського виконали аналогічні роботи вартістю 198,23 тисячі, на вулиці Садовського вартість поточного ремонту становить 199,13 тисячі.
Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що у Дубнівському масиві продовжують ремонтувати дороги у приватному секторі, де ніколи раніше не було твердого покриття. Це вулиці Садовського, Паторжинського, Грекова та Ставки. Торік депутат міськради, обраний у цьому окрузі, Олександр Кравченко, зробив фото, де можна побачити, що автомобіль поліцейських не зміг проїхати на виклик через жахливий стан дороги. Сьогодні цими дорогами можна цілком комфортно пересуватися за будь-якої погоди (раніше під час дощу місцевим мешканцям було складно дійти до зупинки громадського транспорту).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вул. Федорова Показати IP 19 Вересня 2017 21:47
А коли діло дойде до вул. ФЕДОРОВА 1,3,5? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus