USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Як у Рожищі любителі посидіти з вудкою відзначають День рибалки

9 Липня 2017 11:04

День рибалки, який традиційно відзначається у другу неділю липня, святкують не тільки професійні рибалки, але і любителі посидіти біля водоймища з вудкою. Свято не привід відмовитися від улюбленого заняття.

Який улов поталанило здобуто сьогодні рожищенським рибалкам дізнавалося видання Район.Рожище.

«Риба ловиться різна: велика і маленька. Але, буває, трапляються дуже хороші екземпляри», - зізнаються місцеві, яких підстерегли за улюбленою справою на березі річки Стир, 9 липня.

І хоча не всі рожищенські рибалки-любителі встигли обзавестися уловом, але й були такі, яким поталанило в честь свята спіймати чималеньку рибину.



Наймолодший серед рибалок – 10-літній Стас. Хлопчина каже, що часто приходить до річки і хоча сьогодні нічого не зловив, але надіється, з порожніми руками додому не повернеться.


Зауважимо, що в Україні День рибалки святкують вже 23 рікк поспіль. Рибалка є найпопулярнішим хобі в Україні, кількість рибалок-любителів складає більше 10 млн. Більше 30 тис працівників працює в рибній галузі - це трудові колективи рибодобувних та переробних підприємств, рибних ферм та риборозплідників (аквакультура), рибовідтворювальних заводів, органів рибоохорони, навчальних закладів. Виробництвом товарно-харчової рибної продукції в Україні займається 98 підприємств.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus