USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Як убили Ноздровську: стали відомі подробиці трагедії під Києвом

2 Січня 2018 14:43
На тілі правозахисниці Ірини Ноздровської, яке знайшли 1 січня, було кілька ножових поранень. На Ірині був тільки бюстгальтер. На шиї – колото-різані рани.

Про це повідомляє «Обозреватель», посилаючись на джерело.

Тіло жінки виявили у річці Кізка біля с. Демидів Вишгородського району Київської області. О 12 годині місцевий житель зателефонував до поліції й повідомив про страшну знахідку.

Нагадаємо, близькі Ірини Ноздровської повідомили про її зникнення 29 грудня. Вона зникла на шляху з Києва в с. Демидів Вишгородського району. 1 січня її знайшли мертвою. Іриа вела справу про загибель своєї сестри, яку у вересні 2015 року насмерть збив Дмитро Россошанський - племінник районного судді, що на момент ДТП перебував у стані наркотичного сп'яніння.

1 січня затриманий колишній наречений вбитої Ірини Ноздровської Віталій Сергєєв відмовився дати свідчення.

2 січня близько 100 блогерів, журналістів, громадських активістів і просто небайдужих людей зібралися під будівлею Головного управління Нацполіції Київської області. Вони вимагали знайти вбивць юристки Ірини Ноздровської.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Марина Показати IP 3 Січня 2018 01:12
Який жах... Це навіть не 90-і, тоді були бандюки, навіть у них було все по поняттям (без сарказму), це потвори. Де коментатори ? Обговорюють ДТП , де фігурують євробляхи ?
Варта до Марина Показати IP 3 Січня 2018 12:57
Ти Марино проспись трішки, і дурного не мели. В 90-х був такий "відстріл", що в кожному райцентрі по пару "заказух" в місяць було. Та й в бандюків все не по "понітіям" як ти кажеш було, а тупор по "бєспрєдєлу". Так що проспись Маринко, і не мели ...
БОГ ВСЕМУ СУДЬЯ Показати IP 3 Січня 2018 21:07
мої співчуття рідним,страшніше за все те ,що всі знають хто це зробив,за шо,коли і як,але ніхто не може нічого зробити.Є такий варіант як САМОСУД ні племінник ні суддя після такого не має права жити,так як заплатили за це вони.або довічне увязнення. Залишивши їх безнаказанними потім мажори будуть робити так всі.
Григорій Показати IP 4 Січня 2018 06:26
Самосуд це скоріше те, що скоїли з Іриною. А суд громади чи пак натовпу - оце народний суд. В ньому досить часто більше правосуддя.
Олександр Показати IP 4 Січня 2018 10:58
Набридла безкарність до Мажорів та Судей. Має бути чітке рішенні - піймали держслужбовця п'яним за кермом - Автоматичне звільнення без права займатися держслужбою 10 років. Із суддями - автоматичне звільнення з пожиттєває забороною займати будь-які посади к суді. Що стосується поліції - то у відставку має піти Аваков. Вже годі таке терпіти.
Генрих Показати IP 5 Січня 2018 23:39
затриманий колишній наречений вбитої Ірини Ноздровської Віталій Сергєєв відмовився дати свідчення..... Стрелочника нашли? Быстро однако.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus