USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юристку, яка вела справу про смертельну ДТП, знайшли мертвою

1 Січня 2018 15:30
Юристка Ірина Ноздровська загадково зникла 29 грудня, сьогодні стало відомо, що вона загинула. Жінка вела справу щодо резонансної смертельної аварії, в якій загинула її сестра, інформує УНІАН.

"В боротьбі за правду загинула Ірина Ноздоровська", - написав на своїй сторінці у Facebook голова ГО "Націонал-патріотичний рух України" Михайло Ковальчук. Як повідомили активістам у поліції, тіло жінки знайшли у ріці у Київській області, проводяться слідчі дії. Ноздровська вела справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП. Раніше вона стикалася з погрозами з боку родичів та друзів винуватця аварії.

Аварія сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на своїй машині збив на смерть односельчанку, 26-річну Світлану Сапатінскую.

Дядько винуватця ДТП на той момент був главою Вишгородського районного суду. Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до 7 років позбавлення волі. Ірина Ноздровська особисто вела справу своєї сестри в суді.

27 грудня захист винуватця ДТП Дмитра Россошанського в Апеляційному суді Київської області майже добився його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд ухвалив відправити справу до суду першої інстанції і продовжив йому арешт на 60 діб. Ноздровська востаннє виходила на зв'язок у п'ятницю, 29 грудня. Згодом було оголошено про її зникнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
124 Показати IP 1 Січня 2018 16:30
нех жиє влада.
носатий до 124 Показати IP 1 Січня 2018 22:06
Та і повинне бути ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus