USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Як «Волинь» зіграла з російським «Анжі»

24 Січня 2014 09:32
Другий спаринг «Волині» на першому турецькому зборі відбувся вчора на стадіоні готелю «Каліста», в якому мешкають футболісти махачкалинського «Анжі».

Махачкалинці вчора почали свій другий збір у Туреччині. Вони готуються до матчів плей-офф із «Генком» в Лізі Європи. Команда Гаджи Гаджиєва йде, поки що, на останньому місці у російській Прем`єр-лізі, проте склад «Анжі» чи не щотижня підсилюється. Нещодавно команду підсилив ще один українець - окрім старшого тренера Андрія Гусіна - в команді інший колишній динамівець Олександр Алієв. Буквально у ці дні махачкалинці підписали колишнього «зенітівця» Бухарова, - повідомила клубна прес-служба лучан.

Матч розпочався із традиційної розвідки, яка тривала приблизно до десятої хвилини гри. У цей час на два постріли поспіль по воротах суперника наважилися Селін та Нємчанінов. Згодом пробив по воротах Памазана Лопес, але з його спробою із 20 метрів кіпер дав раду. Рамон ще декілька разів опинявся у центрі уваги. Спочатку він "розрядив гармату" неподалік верхнього кута воріт Анжі, а потім заробив попередження за, буцімто, симуляцію.

Не скучав у «рамці» й Артем Кичак, коли впорався з кількома "пострілами" гравців «Анжі».

Тренери змінили у перерві склад і гра ще більше пожвавішала, в тому числі стала ще більш жорсткою. Це, врешті-решт, призвело до вилучень у складі обох команд (Годований - Трошечкин).



Пропустила "Волинь" після довгого закиду із захисної ланки «Анжі». Захисники програли боротьбу в центрі штрафної і Сердеров переграв Літовченка.

«Волинь» побігла відіграватися, заробляючи стандартні положення, які, на жаль, не використав Бікфалві – один із найактивніших в складі лучан у другому таймі. Козьбан після невеликої паніки біля воріт «Анжі» пробивав п`ятою ступні, але захисники і воротар винесли м`яча із порожніх воріт.

Найкращий шанс зрівняти рахунок мав Петров, але на 87-ій хвилині він пробив із трьох метрів вище воріт. Отже, перша поразка лучан у новому році - 0:1.

Наступний товариський матч «Волинь» зіграє проти азербайджанської «Габали» у суботу, 25 лютого.



Склад «Волині»

Перший тайм: Літовченко – Сімінін, Шершун, Масло, Нємчанінов – Шабанов, Парцванія – Рамон, Задерецький, Матей – Селін.

Другий тайм: Літовченко - Годований, Шиков, Карковський, Чорномаз - Кінаш, Літвіненко (Петров, 75), Бікфалві, Бабатунде, Гошкодеря (Шіш, 70) - Козьбан.

«Анжі»: Помазан (Кержаков, 46), Ангбва (Агаларов, 46), Гаджибеков (Курбанов, 46), Грігалава (Джикія, 46), Епуряну, Тагірбеков (Бурмістров, 46), Алієв (Трошечкін, 46), Максимов (Сапогов, 46), Мкртчян (Асільдаров, 46), Бухаров (Сердеров, 46), Смолов (Адійа, 46, Абдулавов, 72).

Гол: Сердеров, 53.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вболівальник "Анжі" Показати IP 24 Січня 2014 09:48
Навіщо писати такі інтригуючі заголовки. Написали б краще: ""Волинь" закономірно прокакала махачкалінській "Анжі"". Це нікого не здивує ініхто про це навіть читати не буде.
Лучанка Показати IP 24 Січня 2014 10:59
і тут москалям просрали. кварцяний геній

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus