USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Як волинян закликають голосувати чесно

14 Травня 2014 10:21
Громадські організації Волині 13 травня розпочали масштабну інформаційну кампанію «Прийди на вибори! Захисти державу!». Відтак активісти їздитимуть у віддалені райони області та закликатимуть громадян не ігнорувати цьогорічні вибори президента, а також не продавати свої голоси, - повідомляє IA ZIK.

У рамках кампанії волонтери відвідають понад 20 населених пунктів, у яких будуть розповсюджувати інформаційні листівки про цьогорічний виборчий процес в Україні.

«Суть проекту полягає в тому, щоб донести до людей основне: на вибори потрібно йти, тому що кожен голос надзвичайно цінний. Також закликаємо виборців голосувати чесно та не продавати своїх голосів, адже ці президентські вибори є дуже важливим для усього українського суспільства. Ми у жодному випадку не агітуємо за когось із кандидатів. Жодне прізвище з наших вуст не прозвучить», – розповіла активістка Марія Доманська.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, загалом така акція проходитиме у 16 областях та триватиме до 18 травня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вова Показати IP 14 Травня 2014 13:07
скікі хоть платять?
п Показати IP 14 Травня 2014 18:05
«Его (референдума) методология также вызывает сильные подозрения, есть сообщения о «каруселях» при голосовании, предварительно заполненных бюллетенях, о том, что голосовали дети, голосовали за людей, которые отсутствуют, и даже голосовали в Москве и Санкт-Петербурге», - отметила представитель Госдепартамента США Джен Псаки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus