USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стратегія волинських правоохоронців під час масових заворушень

9 Травня 2014 10:27
Правоохоронці відпрацьовували тактику дій під час масових порушень громадського порядку. Загалом 9 Травня на території області заплановано проведення 112 масових заходів, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Аби забезпечити безпеку громадян під час відзначення річниці Великої Перемоги, на базі Волинського училища професійної підготовки працівників міліції правоохоронці вкотре відпрацьовували тактику дій під час масових порушень громадського порядку. До навчань долучилися і представники громадських організацій.

До заходу залучили особовий склад апарату УМВС в області та міськрайорганів. Усі учасники навчання прибули у форменому одязі, із засобами індивідуального захисту, активної оборони, засобами для носіння табельної вогнепальної зброї.

– У зв’язку з розпорядженням Міністерства внутрішніх справ України та ситуацією, яка склалася в країні, з особовим складом було проведено командно-штабні навчання, – повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – Було прийнято рішення відпрацювати умови і заходи реагування міліції під час проведення урочистостей у випадку масових заворушень та виявлення і знешкодження підозрілих предметів, зокрема вибухівки.

Загалом 9 Травня на території області заплановано проведення 112 масових заходів, охорону громадського порядку під час яких забезпечуватимуть 425 правоохоронців і 120 активістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
erh/ Показати IP 9 Травня 2014 11:08
А де були. так звані "правоохоронці"в грудні. січні?З ким зараз збираються воювати?Невже з Правим сектором?
Лучанин до erh/ Показати IP 9 Травня 2014 14:03
а хоть з правим а хоть з лівим.
міліціонер Показати IP 9 Травня 2014 15:56
напевне ветеранів планують товкти?
саня до міліціонер Показати IP 9 Травня 2014 19:56
Ні, це виклик параду Путіна в Криму!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus