USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як виглядають нові поліцейські авто для прихованого контролю швидкості

21 Грудня 2020 10:57
Українські поліцейські отримали нові кросовери Skoda Kodiaq для фантомних патрулів, які призначені, серед іншого, для прихованого контролю швидкості. Всі машини пофарбовані в сірий колір та оснащені синіми й червоними проблисковими маячками, а також сиреною.

Показав нову техніку патрульної поліції телеканал ТСН у своєму сюжеті на YouTube, передає Обозреватель.

Відомо, що поки таких кросоверів всього чотири, однак наступного року «копам» обіцяють передати ще 150 автомобілів, які також заступлять на службу патрулів-невидимок.
Спереду проблискові маячки встановлені під радіаторною решіткою

Поліцейські «Кодьяки» реєструватимуть порушення в попутному і зустрічному напрямках і відразу ж складатимуть на водія протокол. Для цього автомобілі споряджені комплексом фіксації порушень «Фантом», до якого входять чотири камери, блок управління, планшет і принтер. Як тільки система випише постанову, екіпаж наздожене і зупинить автомобіліста, після чого вручить йому відповідний документ.
Позаду – за склом двері багажника

Крім контролю швидкості, фантомні патрулі будуть також виявляти авто-двійників і шукати машини, які знаходяться в розшуку.
Якщо спецсигнали не ввімкнені, авто фантомних патрулів виглядають як звичайні, цивільні машини

Перша партія з чотирьох «Кодьяків» обійшлася у 3,7 млн грн. До речі, стартова ціна одного такого кросовера становить майже 799 тис. грн. Авто поліції оснащені 2,0-літровим мотором і повним приводом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ірина Показати IP 21 Грудня 2020 11:57
Добре,що купили. Якраз сьогодні одне в Нововолинську розбили,буде хлопцям на заміну
Саня Показати IP 21 Грудня 2020 17:32
Спецсигналы установлены без разрешения, за использование штраф 8500 грн на водилу этого гроба. Постановление выписывают на владельца, а потом догоняют и пытаются его вручить, а если за рулём не владелец? Фантом сертифицирован и прошёл все поверки?
патрульний Показати IP 21 Грудня 2020 18:57
Ми вміємо професійно бити нові машини, потренуємось і на цих, а то Пріусів вже майже немає))))
старый Показати IP 22 Грудня 2020 18:36
СНОВА СТАРОЕ ДОБРОЕ ГАИ В КУСТАХ...А КАК ЖЕ ЗАКОНЫ? ДЛЯ КОГО ИХ ПРИНИМАЮТ? САМОЕ ГЛАВНОЕ СЛОВО-ТО КАКОЕ --ФАНТОМЫ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus